A hét tarot lapja, 2018. június 18-24., Főpap

Főpap V - (Keresztező lap az érmék V)

2018. június 18-24.

Rövid időn belül negyedszer jelzett nekünk a Főpap. A számmisztika szerint a 4-es legfontosabb üzenete a változás, a változtatás. Vegyétek komolyan, valamit nem léptetek meg, és talán még mindig nem késő. Eddig minden esetben főlapként bukkant fel, a keresztező csak árnyalta jelentését. A 4-es utal téridőnkre is, kiemeli az idő múlását!

Mi várható a héten? 

Újra két 5-ös került össze, központi kérdéssé téve hitedet és a keresztező érmék 5-ös veszteségtől való félelmeit. Felsőbb jelentése a beleérző megértés a Főpapnál érthető, de a keresztező 5-öse érdeken alapuló irányítást mutat.

A hét utolsó 3 napján már a rák jegyében járunk, erős Hold hatásokkal. Az ikrek-rák váltás kicsit olyan, mintha a levegős értelem átadná helyét a vizes érzelmeknek. A hét elején még úgy érzed, az irányítás nálad van, később észre sem veszed, sőt nem is érdekel, hogy ki szövi a cselekményt. Szinte észrevétlenül válik fontossá az érzékelés és reagálás. 

Az érmék 5-ös a hét elején analógiát mutat az ikrek 3. dekádjának vízöntő Szaturnuszával, ugyanis asztrológiai megfeleltetése Szaturnusz a 2. házban. A 2. ház elsődlegesen birtokodat, értékeidet, pénzedet jelképezi, tehát mindenképpen óvatosságra int téged. Figyelj a biztonságra, használd a Főpap hitét, asztrális és szellemi erejét! Péntektől már a valós veszély belsődbe kerül és félelemként élhet tovább.

A Főpap olyan mintha a Nap a nyilasban állna, bizonyosságot ad és kellő rálátást biztosít. A rákban a másik fővilágosító a Hold is főszerephez jut, növeli beleérző képességedet, erősíti moralitásodat.

A Főpap még a keresztezőből is képes kicsalni a pozitív jelentéstartalmakat, így a bizonytalanságodat kihívássá, magányos érzéseidet próbává, veszteségtől való félelmeidet fejlődési folyamattá változtatja.

Az érmék 5-ös mutathatja, hogy nem jelzed igényeidet kifelé, így meg sem kaphatod azokat. Legyenek konkrétabbak jelzéseid, de az sem jelenthet problémát egy Főpap által jelképezett héten, hogy segítséget kérsz!


Spirituális előadás Budapesten 2018. október 7.  Téma: spirituális alapok, szeretet, szerelem, találd meg önmagad


Kártyavetés, sorselemzés, Tarot-meditáció - Kártyavetés ZsédávalMajoros Hajnival (Dundika)