A hét tarot lapja, 2018. november 5-11., Szerencsekerék

Szerencsekerék X - (Keresztező lap a botok ásza)

2018. november 5-11.

A valódi mosoly boldoggá tesz. A mosolygás tanulható, addig csináld, amíg a véreddé nem válik. A kezdeti erőltetett vicsorgás szép lassan hatva átalakít, és egyszer csak azt veszed észre, hogy valódi szívből jövő érzelemmé vált. Amíg gyakorolsz, figyelmed a jelenben tart, nem érsz rá a múltadban kotorászni, valamint félni a jövőtől.

Mi várható a héten?

Az egész hét a skorpió 2. dekádjában telik. A skorpió jegye szól sok mindenről, az erőről, a tudatalattiról, az érzelmekről, a múltról. A Szerencsekerék asztrológiai megfeleltetése a Szaturnusz, amely a jelen időszakban úgy hat rád, hogy megpróbál átalakítani. 

Szerencsére a botok ászának keresztezése nem engedi a befolyásolhatatlan sorsszilánkok futtatását. A legjobb változatok megtalálását ígéri, hisz a semleges sorsot oltja be aktivitásával, a képen látható kereket a felszálló szakaszba állítja. A skorpió Mars ura emeli a tüzes botok energiáját, így teremtőerődet szinte érezheted a mindennapokban. 

Szakmádban végre megtalálhatod önmagad. Mivel a Szerencsekerék az időről is szól (Szaturnusz), megsúghatja neked, mire kell jelenleg figyelned, esetleg belevágj-e a "nagy változtatásba" vagy sem. Ez a nagyarkánum most neked adja a reagálások fontosságát, vagyis tőled függ, hogy egy történés előjelétől függetlenül tönkremész vagy felemelkedsz. Hidd el, lesznek lehetőségeid még akkor is, ha kilátástalannak látod helyzetedet! A sors negatív oldalától ne tarts, mert a botok ászának keresztezése blokkolja.

Úrrá lehet rajtad a kiszolgáltatottság érzése. Ez természetes, hiszen a sors kiszámíthatatlan. Előre megírt sorsukra csak kevesen és csak igen ritkán emlékeznek.

Mindkét lap 1-es számmisztikája a szellemi teremtést hangsúlyozza. Sajnos a főlapéra általában nem emlékszel, de a botok ászának 1-ese határozottan képes téged csúcsteljesítményre sarkallni bármely területen. Lehetsz erőteljes, célorientált és sikeres, tőled függ mennyire bízol magadban.

Felhívom figyelmedet a 2. dekádban megjelenő Neptunuszra, amely igyekszik mindent sejtelmessé, tünékennyé, ködössé tenni. Tehát érdemes részletesen vizsgálódnod mielőtt bármibe belekezdesz.


Spirituális tanfolyamok a Nyugatinál 2018. november 18-tól folyamatosan. Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Kártyavetés, sorselemzés Budapesten - Kártyavetés ízelítő  Miller Zoltán, Csonka András