A hét tarot lapja, 2016. május 16-22., bolond

Bolond 0

2016. május 16-22.

Egy másik nagy arkánum, amely arra hívja fel figyelmünket, hogy újra fontos hét következik.

Mi várható a héten?

A bolond nem igazán illik számmisztikailag a nagy arkánumok közé, ugyanis a nullát önmagában nem, csak az egyest követően tízesként szoktuk értelmezni. A számok egytől kilencig szinte leírják a teljességet, ahol a 7, 8, 9 a szellem(iség) számai, de sokan égieknek hívják őket. A nulla önmagában az üresség, amelyet a 10-es viszonylatában az 1, avagy egy felsőbb minőség (Teremtő, Isten, univerzum) hat át. Szokták semminek is nevezni, de akkor a valaminek is meg kell jelenni.

A bika harmadik dekádjában (a bika jegy utolsó 10 napjában) már számolnunk kell egy bak jellegű, keményebb, strukturált hatással is. Maga a bolond egy félelem nélküli megtestesülés, aki nem igazán tűri a határokat. Emiatt az erősebb földies hatás miatt a héten kissé feszélyezve érezheted magad.

A bolond szabad, semmilyen béklyót nem visel el, kezében az életigenlő virággal jár az úton, szembe megy a múlttal nem félve kutyától, szakadéktól. Tisztában van azzal, hogy újra jöhet (újra leszülethet) kijavítani hibáit, semmiről nem marad le. Ez felhívás arra, vedd félelem nélkül az akadályokat, nincs veszíteni valód. Most szinte szétfeszítenek a megmagyarázhatatlanul aktiválódó belső energiák. A Nap a jövőből (jobbról) segít utadon, még a legkisebb részletet is megvilágítja, hogy segíthessen Neked.

A múlt héten elindultál, most már megerősödve jársz az úton. Félned nem kell, jönnek a segítségek, de kérlek figyelj, és vedd észre őket. Emeld fel a fejed, hagyd, hogy gondolataid tisztuljanak. A héten világossá válik sok, eddig meg nem értett tett, történés. Még arra is fény derülhet, amiben már egyáltalán nem hittél.

Végre egy újabb hét, amikor száműzheted félelmeidet!