Óvatosan a szavakkal!

Kommunikáció

Analógiái az asztrológiában a 3. ház, az ikrek jegye, és a Merkúr. Persze ennél sokkal többről van szó. Hat rád a már benned megfogalmazódott rossz gondolat, de a környezeted sem ússza meg. Rezgése, energetikája mérhető, ne gondold, hogy hatástalan.

Külsőd is reagál a belső hangra, negatív gondolataid látszanak az arcodon, összeráncolt homlokodon, megváltozott légzéseden, szúrós tekinteteden. Gondolatod lebuktat, mert figyelmed csökken, reakcióidőd növekszik, testbeszéded megváltozik, egyszóval a "rossz" kívül is megjelenik.

Mikor megszólalsz, tudd, hogy teremtesz, gyakorlod a logosz hatalmát. Itt már megnő felelősséged, hisz másokat is figyelembe kell venned, nem beszélhetsz össze-vissza.

Ha egyfolytában alkalmazod az önös, másokat semmibe vevő, elnyomó, "mindent jobban tudó" kommunikációt, számolnod kell az árnyoldallal is!

Az univerzum kiegyenlítődésre törekszik, nem lehet "csak úgy" tevékenykedni. Az adok-kapok, a bemenet-kimenet egyensúlya nem játszható ki, törvényként áll veled szemben. Áthágni lehet, de akkor számítanod kell a visszahatással, az "ahogy fent, úgy lent" kozmikusságával, az állandó tükröződéssel.

Örökös hablatyolással, megfontolatlan, tudatosságot nélkülöző mondatokkal csak rombolni leszel képes. Jobb lenne fejlődni, építkezni, de ezt csak összeszedettséggel, felelősséggel érheted el.

Ne feledd, sokszor jobb meg sem szólalnod, mert hallgatni arany.


Spirituális előadások 2018-ban is Budapesten a Nyugatinál a Spirisuli rendezésében. Részletek a spirituális tanfolyamok menüpont alatt! Előadások 2018. február 24., március 24.


Vidéken, Pilisszántón folytatódik a spirituális előadássorozat. A következő időpontok 2018. február 25., március 25. Részletek a honlapon a spirituális tanfolyamok menüpontnál.


Kezdő tarot tanfolyam (Rider tarot) Budapesten 2018. február 27-től. Részletek a tarot tanfolyamok menüpontban. Kártyavetés ízelítő a videóknál - Jakupcsek Gabriellával


Tarot tanfolyam 2018 márciustól újra vidéken, Pilisszántón. Bővebben a tarot tanfolyamoknál. Ízelítő a kártyavetésről a videók linken - Majoros Hajnival (Dundika)