Novák László asztrológus, kártyavető, spirituális tanító

                 Az egyetem elvégzése után táncosként dolgoztam. 1992-ben egy gerincprobléma miatti bénulás teljesen megváltoztatta az életemet, materialistából fokozatosan idealistává váltam. 

1996-1998 között a Mantra Parapszichológiai Főiskolára jártam. Itt a vallástörténeti órákon a kártyavetésről is tanultunk, és az Arthur Edward Waite által megálmodott tarot csomagot használtuk. A 78 lapon Pamela Coleman Smith csodálatos kifejező rajzai láthatók. Ekkor kezdődött a szerelem a Rider Tarot-val.

A Tarot-ról sokat tanultam Szepes Máriától és Szász Ilmától. Ilma néni a Mantrán kívül egyénileg is foglalkozott velem. Kártyát 1996 óta vetek. 

A Baktay Ervin Asztrológiai Intézetben 1998-ban kezdtem és 2001-ben szereztem oklevelet.

Nagyon sokat köszönhetek mesteremnek, Molnár Gábornak.

2012 óta adjuk át tudásunkat havonta egyszer a Spirisuliban, ahol célunk átfogó ideológiát adni a hallgatóknak az önmegtalálás útján. Próbálunk segíteni, hogy tabuk, korlátok és rózsaszín szemüveg nélkül lássák a világot.

Jelenleg Vishakati Gyurkó Katalintól tanulom a védikus asztrológiát.

10 alkalmas Rider-tarot tanfolyamokat tartok külön kezdőknek és haladóknak a Nyugatinál immár 4 éve.

Élvezem a kártyavetést, legfontosabb célom, hogy a hozzám fordulók megnyugodva, megerősödve, bizakodóan távozzanak. 

A kártyavetés Rólad szól, aki a segítségemet kérted. Asztrológiai tudásomat is beleépítettem a vetésmódokba, hogy több információt adhassak neked párkapcsolati, szerelmi, munkahelyi, egészségi problémáidról. Igyekszem veled együtt feltérképezni a kérdéseiddel kapcsolatos, kedvező, segítő esetleg hátráltató energiákat. Ezek alapján következtetésekkel jutunk el közösen egy várható jövőképhez.