Spirisuli 7 éve

2012-ben elhatároztuk, hogy tudásunkat, tapasztalatainkat megosztjuk másokkal... és megírtuk jegyzeteinket. Nem féltünk a beharangozott világvégétől, a jelentkezők hiányától, bíztunk magunkban és abban, hogy talán másokat is érdekel egy újfajta látásmód. Az egyetlen dolog amitől tartottunk a négy és fél óra tiszta előadás idő. Hogyan leszünk képesek 3x másfél órát beszélni egyfolytában, ráadásul úgy, hogy fenntartsuk a figyelmet... belevágtunk... meghirdettük... megtartottuk... már az első alkalommal sikerült elégedett arcokat és csillogó szemeket látnunk. A figyelem azóta is fennmaradt, a kedvünk sem hagyott el minket, és sokszor nem értjük, miért nem fér bele egy jegyzet anyaga másfél órába. Sokan már több éve járnak hozzánk, és mindig meglepődnek, hogy kétszer sosem kapják ugyanazt. Ez természetes, hisz mi is változunk, fejlődünk, egy-egy témát olykor más alapokra helyezünk vagy új megközelítésben tárgyaljuk. 

Egy spirisulis nap 3 részből áll 2 félórás szünettel (9-től 14:30-ig) közel a Nyugatihoz.  Egy év összesen 10 alkalmat takar. 

Spirisuli a Nyugatinál

2019-ben a Nyugatinál (Bajcsy-Zsilinszky út) folytatódik a Spirisuli, amely önállóan is látogatható, spirituális előadások sorozata. Segítünk abban, hogy megtaláljátok önmagatokat, és egyre tudatosabbak legyetek!

Havonta egy vasárnap 9-től 14:30-ig

Jelentkezni lehet :
- telefonon: 30-564-1522 (Novák László),
                  - 30-576- 6307 (Németh Róbert),

spirisuli.com oldalunk Kapcsolatok menüpontján
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen,

Jelentkezésed egy alkalom, 5000 Ft befizetésével válik érvényessé.
Befizetési határidő: 2019. május 17.
Kedvezményezett: Kék Smaragd Bt.
Számlaszám: 11600006-00000000-83812516

A címet a befizetés után emailben küldjük!

Ismétlők az előadásokat alkalmanként 3000 Ft-ért látogathatják. 

A második félév részletes programja 

 

Spirisuli 9. – Ideje: 2019. május 19.

Jézus születése, származása, a kor népei és a történelmi helyzet, Jézus élete – Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! – Jézus tanítása, a felavatás éve, a népszerűség éve, az ellenkezés éve, beszédek és tanítások – Szimbológia  Hormonösvény (endokrinológiai alapok)

Spirisuli 10. – Ideje: 2019. június 16. 

Elvűségek, 7 x 7 éves fejlődés (csakrák), 12 x 7 éves fejlődés (állatövi jegyek) – A harmadik szem nyitogatása – Deja vu, reinkarnációs emlékezés, az analitikus, reaktív és szomatikus elme, kollektív tudatok

Várunk szeretettel!