Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. november 27. – december 3., érmék 10

Érmék X – (Keresztezőlap a botok apródja)


2017. november 27. – december 3.


A materialista paradigma sok mindent nem tesz lehetővé, többek közt kineveti azt a nézőpontot, amely valamilyen továbbélést biztosít számunkra. Mégis úgy látom, az anyagelvűség nem ad jó közérzetet a mindennapokra, sőt a legnagyobb fóbia – a halálfélelem – is belőle táplálkozik. Sok úton, illúzión, káprázaton kell átjutnod ahhoz, hogy megengedhesd magadnak a hit élvezetét.


Mi várható a héten?


A botok apródja a múlt hét “sztárja” újra hat, de már csak mint keresztező színezi a napokat. Ez sem kevés, égesd azt a tüzet, amelyet többletként ad a nyilas mellé. Az érmék 10-es stabilitásával együtt lesz biztonság és aktivitás, cselekedhetsz, de ha akarsz, pihenhetsz is.


Az első dekád Jupiter uralma kielégíti vágyaidat és a főlap visszafogó erejének köszönhetően árnyoldalával (túlzások a vallás, a jog, az igazságszolgáltatás területén) sem kell számolnod. A botok apródjának energiái segítenek neked lelkesedni, kapcsolataidat felpezsdíteni, sőt képzelőereje új dolgokkal, új tevékenységekkel ajándékozhat meg.


A második dekád (kos) Mars urának köszönhetően hétvégén kisebb feszültség keletkezhet, amelyet az apród tüzessége szintén táplálhat. Ezt viszont csak belül érzed, külső hatás nem várható.

Az érmék 10-es felhívja a figyelmedet arra, hogy adj esélyt másoknak, hagyd őket labdába rúgni. A lap asztrológiai megfeleltetése, Jupiter a második házban (anyagi helyzet, pénz, bőség stb.), amely teljes megegyezést mutat az égbolttal.


Az összes apród, a tüzes, botok apródjával együtt föld jellegű (érmék), tehát erősíti a főlap biztonságra törekvő hajlamát. A héten kedvező a terep alapozásra, tervezésre, sőt fűtöttebb érzelmi időszak eljövetelére (botok apródja).


Többen állnak melletted mint gondolnád, vége a magányos cselekvéseknek. A számmisztikában a 10-es jelöli az egységet, a szintézist, így nagyobb rálátással bírsz életed összes területén.