Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. november 13-19., Uralkodónő

Uralkodónő III – (Keresztező lap a botok VIII)


2017. november 13-19.


A betegségeinket nem vesszük komolyan, nem változtatunk semmit, csak bekapjuk az “orvosságot”, és sietünk tovább a jól megszokott, betokosodott gondolatainkkal kísérve. A betegségek közölni szeretnének veled valamit, főleg azt, hogy mit csinálsz rosszul. Eddig sem jött be, amit tettél, miért gondolod, hogy legközelebb már jó lesz? Ha nem változtatsz, fejlődni sem fogsz, elmarad a tanulás…


Mi várható a héten?


A skorpió 3. dekádjában a lendületes Mars és az energikus Plútó mellett megjelenik a Hold védve uralkodó szerepköre, amelyre az Uralkodónő is predesztinálja. A kártyán ülő alak bizalmával a jövő felé fordul, hisz önmagában, anyai erejében. Bal oldalon a szívbe zárt Vénusz jele tudatja veled erős nőiségét és az érzelmileg már megtanultak erejét. A lap asztrológiai megfelelője – Vénusz a bika jegyében -, stabilitást ad neked fejlődési lehetőségekkel együtt. Teheted, amit szeretnél, hidd el a megfelelő úton jársz.


A keresztező botok 8-as lendülete gyors változásokat, változtatásokat ígér. Minden tetted eredménye gyorsabban jelentkezik, mint gondolnád. Az Uralkodónő bika föld jellegének amúgy sem árt ez az energia többlet befektetés!


Valami pezsdül, valami mozdul, valóra válnak elképzeléseid, terveid, gondolataid. Szerencsére a főlap mentes minden negatív érzelemtől, kivételt csak a túlzó vágyak képezhetnek. Ezekre figyelned kell, de csak akkor, ha amúgy is hajlamod van a túlzásokra.


Számmisztika szerint a 3-asnak köszönhetően jól érzed magad a térben, könnyen teszed a dolgod a világban. Mivel a “Szentháromság” fogalma is ide tartozik, átlátsz a “síkokon, dimenziókon”. Most egyesítheted erőidet. A 8-as boldogpontként a botok tüzességével kapcsolati téren élénkülést generálhat. A 3-as szellemisége nem engedi a keresztező esetleges félelmeinek megvalósulását.


Egyszóval tartalmas, jól élhető hétre számíts, a két lap együtt, egymást kiegészítve tesz érted. A botok 8-as előrevetíthet egy még nem várt beteljesülést. Az Uralkodónő új impulzusok hozatala mellett helyre állít érzelmileg, olyannyira, hogy lesz erőd a környezeted szereplőire is. Reményt adsz nekik segítségnyújtással, gondoskodással, szereteteddel!