Tarot előrejelzés

Botok VII – (Keresztező lap a kardok királynője)


2017. szeptember 18-24.


Fontos odafigyelni másokra, ennyit mindenki megérdemel, de tudd mikor kell egy negatív zuhatagot megállítani, esetleg otthagyni az illetőt. Hinned sem kell, ha teljesen szembe megy az általad igaznak vélttel. Mégis arra biztatlak, nézz utána az elhangzottaknak, mert lehet, hogy mégis valami újjal gazdagodsz. Te sem vagy tökéletes!


Mi várható a héten?


A hét első 6 napja még a szűz jegyében telik, de a közelgő mérleg egyre erősödik a vasárnapi váltáshoz közeledve. A harmadik dekádban továbbra is hat a Vénusz a szűz Merkúr mellett, és hatásfokuk sem gyengül (ami várható lenne a jegyváltásnál). A Merkúrt a főlap, a Vénuszt a közelgő mérleg támogatja, hiszen ő az uralkodó bolygója.


A botok sorozat áradó tüze most nem kompatibilis az égbolttal, ezért olykor nem érzed magad komfortosan. A keresztező lap kard sorozatának levegőssége egyezik a beköszöntő mérleggel, ezért erősebben lesz jelen a várhatónál.


A hetes szám égi minősége ellenére általában objektíven lát, ésszerűen tudatos, amit a kardok királynője ugyanúgy segít. A 7-es égi jellege továbbra is megmarad, többre vágysz a birtokolhatónál.


A botok hetesen felfedezhetjük a játékosság látszatát, mégis támadásról, az intim szférád megsértéséről lehet szó. Esetleg munkahelyeden unod már a pletykákat, a háttérben sokan pályáznak a helyedre, így küzdened kell pozíciód megtartásáért. Ezek együtt magányosságérzetet generálhatnak.


A hét hozhat számodra munkahelyváltást, mert a kardok királynője szereti a kihívásokat és könnyen reagál az új helyzetekre. Levegőssége mellett vízjegyű is, így érzelmes leszel mint minden királynő, de ezt jól elrejted mások elől. A főlap pozitív oldala szintén segít neked, mert rákényszerít az egészséges önzésre, beláttatja veled, hogy fontosságodat nem rombolhatja mások megítélése.


Kapcsolatodban megjelenhetnek vetélytársak, irigyek, egyfajta fenyegetettség, de általában csak egy nagyobb veszekedésről van szó. Félned nem kell, a keresztező lap fölényes hűvössége átsegít a nehézségeken! Tisztán fogsz látni, és határozottan lépsz fel kapcsolatod megmentéséért.