Tarot előrejelzés

A hét lapja, 2016. április 18-24., érmék apródja

Érmék apródja

2016. április 18-24.

Akik néha figyelik az égboltot vagy kicsit is értenek az asztrológiához, tudják, mostanság nem könnyű a helyzet. Mindenkit megnyugtatok, nincsenek könnyű időszakok, azért mégis tudjuk boldognak sőt vidámnak érezni magunkat. Minden a hozzáállásunktól függ, a bolygók csak hajlamosítanak, mi döntünk.

Mi várható a héten?

Egy újabb lap, eddig még nem találkoztunk vele. Meg fogtok lepődni, de maradnak az érmék földies energiái. Sebaj, jól megszoktuk már őket, az érmék apródja már a nyolcadik lap ebből a sorozatból. Lassan haladunk a bika felé, azonban még a kos jegyében járunk, ahol a földhatások antagonisztikusak a kos tüzességével. Jobbnak tűnik a helyzet, mert a visszafogott apród jobban hagyja érvényesülni az uralkodó, 3. dekádos kos nyilasba hajló energiáit.

Fejünk tisztább lesz, átlátunk helyzeteket, de nem szívesen cselekszünk. Viszont már nem tartalak vissza semmitől, félned nem kell, átjár a nyilas tisztasága.  A lapon az apród a jövőbe néz, kezében az érmét a gondolatok síkján tartja, jelzi, hogy képes uralni a mentális szférát.

 Az érzelmek területén közel sem tiszta a terep. Ez a lap hiába befogadó minőségű, az apródok passzivitása képtelen átlépni az érzékek határán. Bármi megérinthet, azonban ne várj áttörést szerelmi téren. A szeretet jelen lesz, de stagnálni látszik.

Ne most akard partneredtől kicsikarni, hogy szeretlek, szép vagy, te vagy a mindenem stb. Ha mondja is, nem fogja komolyan gondolni.