Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. április 11-17., érmék 10

Érmék X

2016. április 11-17.

Kihúztam az eljövendő hét tarot lapját. Mivel a kihúzott kártyát visszateszem a csomagba, a januári kezdés óta már várható volt, hogy lesz ismétlődés. Visszatért a legelső lap, az érmék X. Teljesen másképp fogom értékelni, nem azért, mert meghülyültem, hanem azért, mert már nem a Vízöntőben járunk és én sem vagyok már ugyan az.

Mi várható a héten?

Újra itt van az eddig legtöbbet húzott, és az elmúlt időszakot uraló földenergia, amelyet az érmék sorozat jelképez. A jelenlegi kos tüzesség már a 3. dekádra esik, ahol nyilas hatással is számolnunk kell. Ez további feszítést okoz, mert a földet a Szaturnusz jelképezi, a nyilas uralkodó bolygója pedig a tüzes Jupiter, és ez a két bolygó egymással ellentétes erőt képvisel. Természetesen a kos ura, a Mars is jelen van, amely a tüzességet hangsúlyozza.

Az anyagiakhoz való ragaszkodásunk gyengülni látszik, de ez most nem elengedést jelent, hanem zavarodottságot az anyagiakkal való bánás területén. Nem látjuk jól a helyzetet fizikai, pénzügyi közegünkben (érmék), mert a tüzesség (Jupiter, Mars) győz a megalapozottság felett.

Kapcsolati szinten könnyűnek tűnik a helyzet, de a felszín alatt nem tisztázott érzelmek gyengítenek, ha lehet, ezeket ne a héten tisztázd!

A 10-es szám kedvező, továbbra is bízhatsz abban, hogy segít meglátni eddig nem megértett dolgokat, tetteket, helyzeteket. Érzelmi vonatkozásokban viszont kevesebb segítségre számíthatsz!

Figyelj, ne higgy a könnyed energiáknak, mert rászedhetnek! Igyekezz megérteni a hátteret, most könnyen mozgó, mentális energiák segítenek a megértésben! Gyakorolj fegyelmet, várd ki a cselekvések idejét! A bölcsességet a kártya baloldalán látható őszhajú öreg is segíti, aki jobbra a jövőbe veti tekintetét.

Nincs rossz időszak, csak figyelmetlen ember, és fegyelmezetlen hozzáállás. Tudom, te nem ilyen vagy!