Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. április 25. – május 1., kardok 2

Kardok II

2016. április 25. – május 1.

Nem szeretnék leírást adni az égboltról, de biztosan tudjátok, a tarot lapok sincsenek híjával asztrológiai szimbólumoknak. Nem tudom és nem is akarom az elemzésben kihagyni őket, de igyekszek mindent érthetően, egyszerűen kibontani.

Mi várható a héten?

A kardok minőség levegőssége, mozgékonysága, sajnos nem harmonizál a jelenlegi bika időszak erős első dekádjával. Már ti is tudjátok, nem igazán passzol a levegő a földdel, már csak azért sem, mert a levegő árad, a föld pedig befogad. Úgy is mondhatjuk, a levegő a legaktívabb, a föld a legpasszívabb a 4 elem rendszerben (tűz, föld, víz, levegő). A hét sem hoz áttörést, de energikusnak, tettre késznek érezheted magadat. A bikában uralkodó Vénusz a szűk környezetedben élőktől ígér segítséget.

A 2-es szám behozza a kétséget, főleg az érzések területén, amelyet a lapon látható fogyó Hold is reprezentál. A kardok erős mentális mozgást jelképeznek, de a keresztbe tett két kard mindenképpen gátolja a tisztánlátást. A Holdon kívül az androgün alak mögött látható tó vagy tengerrészlet is erősíti az érzelmi behatást.

Alapjában elmondható, nem egyértelmű a helyzet, sok a hatás-ellenhatás, mozgás-visszafogottság, ember legyen a talpán, aki tökéletesen eligazodik.

A felszínen jónak tűnik minden, de ne feledd, kétes érzések és gondolatok megjelenhetnek. Szükség lesz a figyelmedre, mert nem lesz minden az, aminek látszik.

Légy erős, merj szembenézni a problémákkal! Figyelj!