Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. április 4-10., kardok 10

Kardok X

2016. április 4-10.

Csak általánosságban írok, de a felelősség így is nagy. Nem húzhatlak le, nem ijeszthetlek meg, és sajnos nem is kápráztathatlak el, egyszóval nem befolyásolhatlak. Tájékozódni tudsz, de a személyes vizsgálódáshoz továbbra is el kell menned kártyavetésre.

Mi várható a héten?

Gyökeres lesz a változás, ami nem baj, mert szinte már ellustultunk a sok érmék lap lassúságától. Új szelek fújnak. A jelenlegi kos időszak harmonikus a kardok által képviselt levegő energiával. Belső feszültséget nem fogunk érezni, de a föld és víz elemmel megáldottak legyenek óvatosak, mert számukra nem ez a kedvező időszak.

Hajlamosak leszünk túlvállalni magunkat, amelyre a 10-es szám is determinál, mert az 1-es a meg nem nyilvánult Istent jelenti, amely egy és oszthatatlan egész. A nulla az ürességet szimbolizálja, a 10-es Isten kitágulását az ürességben.

Persze nem árt, ha vetsz a lapra is egy pillantást, és egyből tudod, nem a héten kell megváltanod a világot. A földhöz szögezett ember nem fog egyhamar mozdulni, és a sötét éjszakai égbolt sem ígér sok jót. A férfi és a kardok az áradó erők jang szimbólumai. Tipikus a helyzet: csinálnád, de nem lehet, szeretnéd, de nem engedik. Most értheted meg, hogy a feszítő erők nem tettre, cselekvésre hívnak, hanem elmélkedésre, megértésre, gondolati problémamegoldásra. Láthatod, a földhöz tapasztottság egyértelműen szaturnuszi hatás, amely bekorlátoz!

Légy körültekintő, a Mars hajtana, de a Szaturnusz visszafog! Állj meg, igyekezz mindent átgondolni és megérteni! Ha mégis cselekvésre, tettre szánod el magad, csak tutira menj! Légy résen!