Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. augusztus 1-7., kardok 8

Kardok VIII

2016, augusztus 1-7.

Folytatódik az egyfajta bújócska. Érdekes helyzet, 4 hét alatt harmadszor kaptuk a kardok nyolcast. Erre már oda kell figyelni, valamit nagyon súgnak nekünk. Utalás ez arra is, hogy nem álltunk a helyzet magaslatán, ugorjunk neki még egyszer.

Mi várható a héten?

A hét második felében csökken a tisztítóhatás, a második dekád Jupiterje, az igazsággal kapcsolatos sorsfeladatainkra helyezi a hangsúlyt. A lap hatása jobban érvényesül ebben a labilisabb dekádban. A nyilas hangulati színezete továbbra is a tisztaságra helyezi a nyomatékot, de már megjelennek a libikóka átláthatatlan billenési szabályai (hol fent, hol lent, a “rabok legyünk vagy szabadok” dilemmája). Szerencsére a Jupiter árnyalása az igazság megtalálása felé billent.

A 8-as természetesen hat tovább, az ego akarása itt nem sokat segít. A 8-as szám híd szerepe továbbra is megmarad a népmeséinkből ismert hetedhét ország és az ég között. Továbbra sem a külvilágból érkező hatások számítanak, hanem a belsődből érkező félelmek, sokszor alaptalan gátak.

Az elmúlt időszakot fogd fel tudatos lemondásnak, és nézz végre szembe magaddal! Ezt érzem a kártya legfontosabb üzenetének. Legalább a belsődet szabadítsd fel, hidd el, követni fogja a köréd rendeződött külső is.

A lap ritkán olyan haladást is jelezhet, ahol az előrelépés érdekében korlátoznod kell magad!