Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. augusztus 15-21, kardok 9

Kardok IX

2016. augusztus 15-21.

Nem az én kompetenciám a jövő fürkészése, ezért csak összehasonlítom az aktuális asztrológiai jegyet, dekádot és bolygóikat a tarot lap jelentésével.

Mi várható a héten?

Érdekes hét, visszaváltunk a kardok minőségre, amelyből mostanság nem szenvedtünk hiányt. Szerencsére az oroszlán jegy tüzessége jól harmonizál a levegős kardokkal, hisz mindkettő impulzív, könnyen mozgó minőség. Újra aktív hetünk lesz, de a harmadik dekád kos jellegű vibrálása nem a nyugalom szigete. Csak kismértékű változás lesz az előző héthez képest, a mozgás marad, tehát számíthatunk jelentős történésekre.

A lap önmagáért beszél, az éjjel ágyában ülő, félő, aggódó alak ijedtségre adhat okot egy hagyományos kártyaelemzésnél. Egy biztos, lehetnek múltból visszaköszönő problémáid, megoldatlan feladataid (lehet régebbi mulasztás, pesszimista hozzáállás), de azért élsz, hogy megoldd azokat, és valamit megtanulva, megértve haladj tovább az úton. Maradj a tervezésnél, hagyd későbbre a megoldást. Most a súlyos Mars energiák miatt nem biztos – még a Nap uralkodása ellenére sem -, hogy tisztán látsz.

Szerencsére a 9-es számmisztikája a legmagasabb égi igazságot ígéri. Magas szellemi minőséget hordoz. Mivel a kardok az értelmet is reprezentálja, nem kell számítanod érzelmi kilengésekre, viharokra.

Figyelj, tartsd tisztán a fejedet, mert úgy gondolom ez a nagyobb a füstje, mint a lángja szituáció! A harmadik dekád kos tisztasága is segít, próbálj meg felülemelkedni a félelmeken!