Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. augusztus 22-28., botok 2

Botok II

2016. augusztus 22-28.

Az asztrológiai térképet nem hagyhatjuk figyelmen kívül, de higgyétek el a kihúzott kártya sokat változtat az alapon, és sokszor átveszi a dominanciát. Ez történhet kellemesen, de az is előfordulhat, hogy a kártya szembe megy mindennel. Ne feledjétek a tarot lap is az önvalót segíti a megismerésben, a “ki vagyok én-t”.

Mi várható a héten?

Az első két napban még az oroszlán 3. dekádjának energiáit élvezhetjük, habár egyre kisebb intenzitással. A következő öt nap már erős szűz jellemzőkkel bír. A váltások előtt a jegyek jellemzői csökkennek, sőt itt rásegít erre a 2-es tarot lap is számmisztikailag, mert a kettesek sokszor lassítanak. Azért itt a csökkenés mégsem jelentős, mert a botok sorozat tüze analóg az oroszlánnal.

A 2-es szám érzelmeket generál (hasadt világunkban női, anyai minőségként értelmezik), és ezzel egész héten számolnunk kell a jegyváltástól függetlenül. A botok áradó minősége is mindig tartalmaz érzelmeket. Úgy tűnik érzéseknek nem lesz sok híja, de ezek kettősek, kétesek lehetnek.

 A képen egy férfit látunk, akin kedvetlenség, sőt letargia érződik. A múltba néz, talán onnan vár biztatást, segítséget. A jelen nem foglalkoztatja, pedig az élet ott zajlik. Szinte tudjuk, valami nincs vele rendben, fél a mától, nem néz szembe a teendőkkel.

Én ennek ellenére mégis azt mondom, félnetek nem kell, már csak azért sem, mert a szűz uralkodó bolygója a Merkúr segít a megérzéseiteket, ötleteiteket tettekké alakítani. Lehet, hogy a közérzeted nem lesz a csúcson, de az erős szűz hatás tisztánlátást hoz, így rájössz, nincs kézzel fogható oka a bágyadtságnak.

Belekezdhettek a héten mentális belső tisztításba. Nézzetek szembe önmagatokkal, ne gyártsatok további félelmeket! Formáljatok végre stabil véleményt, meglátjátok ezt tettek követik, és a siker sem marad el!