Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. augusztus 29. – szeptember 4., Nap

Nap XIX

2016. augusztus 29. – szeptember 4.

Fontos, hogy a lapokat ne tanult módon értelmezzük, merjünk elrugaszkodni a skatulyagyártástól, vigyük bele magunkat az értelmezésekbe, higgyük el nekünk szól, rólunk beszél, minket tanít. Még a rossz periódusokat is lehet érdekesen, építően tárgyalni, de szerencsére most nem ilyen hét következik.

Mi várható a héten?

Régóta nélkülöztük a nagy arkánumokat, de most érkezett egy. A Nap a felső körös lapok közé tartozik, ami azt jelenti, hogy jelentése túlmutat egyszerű energiákon, történéseken. Finom értelmezést kell használnunk, így közelebb kerülünk hozzá.

Számmisztika szerint az 1-est vagy a 10-est is értelmezhetjük. Az egyes nem igényel kibontást (egy-ség, egy-Isten), de hozzátenném, hogy a spirituális egy az igazán kettő, mert tartalmazza együtt a két felet, a jint és jangot, a nőt és a férfit. Érezned kell, amikor az egyik félről beszélsz, messze jársz az igazságtól, mert fél, vagyis nem egész. Tízesként már a teremtés mozzanata is megjelenik.

A Napból is felet csináltak, mert a Holddal egész igazán, de szerintem ő úgy egész, ahogy van. Nem vezet sehová, ha kisajátítjuk, mint férfi minőség. Hiszem, hogy nőként is értelmezhetjük, elmélkedjetek kicsit rajta (otthon melege stb.)!

Bőven benne vagyunk a szűz első dekádjában, amely földies merkúri minőségét a Nap kicsit könnyíti. Kereteket bonthat, kiszabadíthat, átlényegíthet. Az utolsó napok már szaturnikus tulajdonságokat is mutatnak, olvasatomban könnyebben találhatsz rá okokra, hibákra, lehetőséget kapsz a kijavításra.

A képen a Nap dominál, ha nézed a napos oldalon érzed magad, életigenléssel, életörömmel a szívedben. Ez itt nem az égető, hanem a meleget  adó, feltöltő minőség. Végre könnyedség jön az életed minden területén. Nyugodj meg, szívből kapsz és adsz mindent, még a munkádat is az alkotás öröme fogja belengeni. Használd ki a hét napfényes oldalát párkapcsolatodban, párkeresésedben, munkádban és tudatod szintjeiben (önismeret, lelkesültség). Szép hetet!