Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. augusztus 8-14., botok ásza

Botok ásza

2016. augusztus 8-14.

Végre könnyítés, a többhetes tilitolit egy vidámabb időszak enyhíti.

Mi várható a héten?

A botok sorozat tüzessége rásegít az oroszlán második dekádjának nyilasságára. A Jupiter az amúgy is áradó energiákat, kissé felturbózza, így igazán mozgalmas hétre számíthatunk. Végre nem a gondolatainkon kell rágódnunk, feledhetjük a csináljam, ne csináljam dilemmáját.

Az ászok az 1-est reprezentálják számmisztikailag, felhívja a figyelmedet az egységre, a teremtésre. Ebben az aktív időszakban, kontrollálnod kell a kimondott szavakat, mondatokat, mert logoszként megvalósulhatnak. Lehetőségekben nem lesz hiány, sőt a mindig tisztán ható ászok még lelkesítenek is. Az amúgy is aktív tüzes szülöttek most túlpöröghetnek, és ezt főleg a türelmetlenségüknek köszönhetik. Kisebb mértékű lesz a mentális mozgás, de a fejetek tiszta marad, ezért ez az időszak kedvező vállalkozásokra is. Mindenképpen egy tevékeny hétre számíthatsz!

Az érzelmeket sem hanyagolhatod, de jó hír, hogy növekedés várható. Lehetőséged lesz új kapcsolatot kialakítani, de a már meglévőt is meghitté, boldoggá teheted. A növekedés egyébként életed összes területén megjelenik.

Hajlamosak lehettek túlfűtöttségre, de ebből problémák nem keletkeznek!