Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. december 12-18., kardok 8

Kardok VIII


2016. december 12-18.


A legtöbbet szereplő lap az évben. Bizonyítja, hogy nincs fejlődés feladatok nélkül, hívhatod ezt sorscsiszoló szerepkörnek is. Inkább örüljetek neki, mert a vágyott “ne történjen semmi sem”-ben haladni sem fogsz!


Mi várható a héten?


A skorpió 2., 3. dekádjában a Jupiter mellett számolni kell a Hold anyai (érett nő) jelenlétével. Természetesen a marsikus energiáké a főszerep, amelyek a jegy vége felé közeledve folyamatosan gyengülnek. A lap szaturnikus hatást hordoz elsősorban családi kötelékben anyai főszereppel (egyértelműen ezt a szerepet férfiak is betölthetik!!)


A képen látható nő gátolt, megjelenik a Szaturnusz gátló attitűdje. Tudati korlátaink, önmagunkba zárt energiáink is érezhetőek a képen. A baloldali 3 kard a múlt tetteit hangsúlyozza, a jobboldali jövő öt kardja félelmeket tükröz. A jövő félelmeit, mert félsz változtatni.

A héten  a rák Hold segíthet neked az ősbizalom ősvizén hazatalálni. A képen ezt látod, bekötött szemmel lépdelsz az anyai szív útmutatása segítségével, melyet a 8-as számmisztikája is erősít. Ha jól figyelsz, rájössz, hogy a merev játékszabály (bekötött szem, összekötözött test) csak a látszatvilág része.


A korlátozások mindig időlegesek, nem holtodiglan tartanak. Akkor számíthatsz a feloldásra, ha hiszel a belső szabadság erejében. A lapon látható víz jó alapot szolgáltat ennek megértésében. A túlzott értelmi minőség, a felturbózott elme, mindig zsákutcát, zsarnokságot, kötést jelent. A lap legfontosabb üzenete, ismerd fel végre gátjaidat, lépj túl rajtuk. A hét szellemi munkálkodást hoz, de tegyél lépéseket a kötelek elszakítására!


Mérd fel szerepedet a világmindenségben, a nagy tetteket told tovább egy héttel!