Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. december 19-25., érmék 9

Érmék IX

2016. december 19-25.

A hét energetikai tendenciái illeszkednek a karácsonyi készülődés hangulatához. Használd ki ezt a lehetőséget!

Mi várható a héten?

A képen látható alakról már többször írtam, most kiemelem az eddig háttérben maradt részleteket. A szőlő a bőség (hat a Jupiter), gazdagság, öröm jelképe volt már az ókorban is. Az élet fájának szimbolikája hasonlatos a szőlőlugaséval (Noé az első tőke jelképesen, ő is a lugasban aludt). Az alak kesztyűs (bujtatott, rejteki) bal kezén (női oldal) ül egy sólyom (Hórusz), de ennek kifejtése messzire vezetne, így nem a hét témája. Beszédes szimbólum az érmék sorozat jelképe, a pentagramma. Egy olyan matematikailag definiálható arányosság (aranymetszés), amely gyakran megjelenik a természetben és a művészetekben. Felfelé mutató csúcsa mindig teremtést jelöl, így elvezet minket számmisztikailag a kilences szám teremtéséhez. Ezt most ki is élheted, a vásárolt ajándékok mellett készíthetsz valamit szeretteidnek. Mint legmagasabb égi szám behozza életedbe a hitet és áhítatot.

A nyilas jegy szintén erősíti a 9-est (kilencedik jegy), és mint asztrológiai ház hitrendszert és törvényt képvisel. Uralkodik a Jupiter, és mivel szaporít, sokat ad, itt a lehetőség neked is az adás gyakorlására. Már tudod az érmék a földelem jelképe, mégse csak a tárgyiasult ajándékokra gondolj, bár a hét végén az erős bak Szaturnusz ezt eléd teheti.

A hét vége felé a bak első dekádjában az érmék és a bak földisége lassít téged, de ennek örülj, mert a szenteste nem a pörgésről szól. Viszont a hét elején kedvedre jöhetsz-mehetsz, lóthatsz-futhatsz, hisz segít téged a nyilas harmadik dekádjának Nap ura. Ha még hét elején is üzletelsz, nagy a valószínűsége a sikernek. Ha egyetemista vagy vizsgázz nyugodtan, az energiák segíteni fognak.

Családi kötelékben és szoros kapcsolatokban a lap boldog hetet ígér!