Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. december 5-11., Csillag

Csillag XVII

2016. december 5-11.

Érdemes az időn elmélkedned, hisz sok beszámoló szól sikeres manipulációjáról. Van vagy nincs? Minden időfolyam lineáris? Mi a fluid idő? Sok időd van vagy kevés? Merengj rajta!

Mi várható a héten?

A Csillag lapja felső körös nagyarkánum. A tradíció az egyik védőkártyának tartja a Főpapnő és a Főpap mellett. Számmisztikailag összevonva nyolc, az érzelmi szint csúcsa, ezért lehet boldogpont sokak olvasatában. (Kész tényeket sosem mondok, mert amíg a tudomány sánta, mert nem tud a hitre támaszkodni és csak az anyagi, látható világban tevékenykedik, nincs miről érdemben beszélni.) Külön értelmezve 1-es az egység, a 7 pedig a téridőnk hetedhét országa. Kronológiailag az egységből jöttünk, hasadtunk, és a hetedhét ország kijárása után, most a 8-as ponton keresztül visszavágyunk a 9-es tökéletes teremtésébe (újra az egységbe).

Mitológiai képként szokták a lapot Isis jóspapnőihez hasonlítani. Ez jogos is, hisz szerintem a képen látható hatalmas csillag a “Szíriusz A csillagát”, a körülötte lévő 7 kisebb csillag a Fiastyúk (Plejádok) “hét nővérét” jelképezi. Az inkább nőnek tetsző alak az ősvízből merít (elvesz), a másik kezéből önt, visszaad. Te is vedd észre az adás-kapás egyensúlyát, mert itt csak ezt betartva haladhatsz!

A nyilas második dekádjában a kos Mars jut szerephez a Jupiter mellett. Ez azt jelenti, hogy sok (a Jupiter ad bőven) terved útjára is indul, mert a Mars elég energiát ad hozzá. Legyen elég türelmed megvárni a pozitív hatásokat, amelyek csak a jövőben realizálódnak. Legyél nyugodt, a Csillag biztos jövőt ígér!

Fontos időszak az életedben, ahol tudati összefüggésekre lelhetsz, most érted meg, mi miért történt, amiről korábban fogalmad sem volt. Hosszan tartó kapcsolatokra számíthatsz! Új találkozásaidnak lesz jövőjük, a meglévőkbe meg beköszönt egy boldogságot hozó időszak!