Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. február 1-7., kardok apródja

Kardok apródja

2016. február 1- 7.

Továbbra sem írok jövőbeli megvalósulásokról, magyarán nem jósolok. Nem is tehetném mert ez a most kihúzott lap nem az egyéni sorsokra vonatkozik, csak az általa képviselt energiák érezhetők a levegőben. Az már tőled függ, élsz-e velük, egyáltalán hiszel-e benne, vagyis szíved joga mit kezdesz a leírtakkal. Apropó szív, érdemesebb vele tartani, mint az elmével, mert az elme a múlt dolgait addig kavarja, amíg teljesen összezavar.

Mi várható a héten?

A kardok apródja érezhető energiát mutat, azt a fajtát, amelyik csak feszít, de nem indítja el a cselekvést, a történetet. Hívhatnánk mentálisnak, de találóbb a magnetikus energia. Ha gyengén észleljük, lehet egy tovatűnő gondolat, amely ugyan már terv, de nem érdemes vele foglalkozni, mert még nincs a megvalósulás szintjén. Ha tényleg feszítő érzés, foglalkozz vele, mert most van itt az ideje a tervezésnek és az előkészületeknek. Ötlet formájában is jelentkezhet, mindenképpen vedd komolyan.

A lap szerint a múlt befolyása erős. Érdemes behozni a jelenbe (a múltat), és régen elfeledett próbálkozásokat, kudarcokat helyre tenni, esetleg most újra próbálkozni.

A felfelé mutató kard tengelyt képez az ég és a föld között, amely intuitív megoldások felé terel, hangsúlyozza az intuíció fontosságát. Vagyis igyekezz fülelni, figyelni, mert lehet, hogy súgnak felülről egy stabilabb jövő érdekében.

Érzelmi szinten nem sok változásra számíthatsz, ne most kezdj el szakítani, összeköltözni, mert ez a hét nem a kapcsolatokról, hanem rólad, a szellemedről (hívhatod szellemiségnek, ha úgy jobban tetszik) szól.