Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. február 15-21., érmék 9

Érmék IX

2016. február 15-21.

A bevezetésnél mindig fontos közölni a legfontosabbat, nem a jövőt firtatom, hanem segítek ráhangolódni a következő hét várható tendenciáira. Aki először olvassa heti írásainkat, most már remélem nem személyes sorsára vár választ, hanem próbál élni a hét adta energiákkal. Fontos tudni, hogy a hatások 3 szinten érkeznek. Így a fizikai síkon, amit nem kell megmagyarázni, az asztrális síkon, amely az érzelmek színtere, és nem utolsó sorban mentális síkon, ahol az elme szórakoztat minket játszmáival.

Fontosnak tartom a kisarkánumoknál a sorozat minőségét. Az érmék sorozat a nyugati négy elem rendszerben a föld minőséget reprezentálja.

Mi várható a héten?

 

Az érmék IX-es energiáit jónak mondhatjuk, de a kellemes szó találóbb. Folyamatosan hatnak, simogatnak, közérzetünket pozitív irányba befolyásolják. Mindezt alátámasztja a képen látható alak palástján látható sok kis virág, amely leginkább a nőnem jelhez hasonlít. Igen, ezek női energiák, és az érzelmekre hatnak a legerősebben. Hölgyek, lányok, asszonyok, tessék élni e lehetőséggel, most van itt az ideje az érzelmek kibontásának. Urak, férfiak, fiúk ti is éljetek ezekkel, mert amikor szép szavakat mondtok, virágot vesztek, ti is a női energiátokat használjátok.

A föld elem mindenképpen lehozza a hatásokat a fizikai szintre, tehát ezeket igenis lehet érezni (látni, hallani, szagolni, ízlelni, tapintani). Vágjunk bele, mutassuk ki az érzelmeket, most biztosan célba találnak.

A kilences számot tekinthetjük a legmagasabb értéknek, akár a tökéletes teremtménynek is, és ezt a föld elem az anyagban is láttathatja velünk. Persze nem biztos,hogy látjuk, kivéve, ha már sokat dolgoztunk magunkon, és eljutottunk az ebben az életben elérhető szintre.

Férfias energiák is hatnak, a földiség mindig egyfajta nehézkességet is jelent, és a kilences ha lent hat, nem látja tisztán a dolgokat, sokszor félreérthet helyzeteket, szituációkat.

Összességében pihentető hétre számíthatsz, végre kicsit lehet lazítani. Most ne a munkára koncentrálj! Igyekezz érzelmi szinten működni, egyéni sorsfeladatodnak megfelelően! (Most szerezd meg, most rúgd ki, most adj neki lehetőséget stb.!)

Kevésbé feszített, kevésbé problémás időszak következik, használd ki lehetőségeidet. Ne gondolkozz sokat, ne szövögess terveket, ne az ész dolgaira fecséreld az idődet!

Szeresd az életet, mozogj sokat, legyél a szabadban, megérdemelsz egy kis lazítást! Szép hetet nektek!