Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. február 22-28., érmék 8

Érmék VIII

2016. február 22. – február 28.

Aki először olvassa írásainkat, annak mindenképpen tudnia kell, hogy nem egyéni sorsokról beszélünk, hanem árnyaltan segítünk ráhangolódni az előttünk álló hétre. Ne várj semmi jövendölést, most csak nagy vonalakban vázoljuk a domináns energiák hatását. Aki személyes kérdéseire szeretne választ kapni, annak ugyanúgy el kell jönnie egy beszélgetésre, mintha asztrológustól kérne tanácsot. Én is kijártam a Baktay Ervin Asztrológiai Főiskolát, de nekem az igazi munkaeszköz a tarot. Segíti intuícióimat, és általa tudok az amúgy hasadt világunk résein betekinteni. A cél mindig a segítés, a félelemkeltéssel csak magunknak hozunk karmát.

Mi várható a héten?

Aki olvasta az előző heti értelmezést, az megnyugodhat, mert továbbra is élvezheti még hétköznapjaiban is a pozitív, kellemes hatásokat. Sőt! A 8-as szám energiái a legtisztább, érdek nélküli érzelmeket, érzéseket ígérik.Persze csak azoknál, akik mindennapjaiban jelenleg az érzelmek kapnak fő szerepet. Ezeket alátámasztani látszik az a tény is, hogy a héten belépünk a Halak vizes jegyébe. Továbbra is igyekezzünk élvezni napjainkat.

Ha életedben most nem az érzelmek hangsúlyosak, akkor nehezíteni fog a kártyán lévő tevékeny férfialak, mert behozza a mentalitást, ami együtt jár az érzelmektől való távolodással. Ezek a megjelenő gondolatok nem negatívak, de elvehetik figyelmünket az élvezetektől. A 8-as szám hordozza még az egyensúlyra törekvést is, tehát megnyugodhatunk, a gondolatok nem fognak kibillenteni. A föld elem továbbra is biztosítja nekünk a tartósságot.

A férfialak megjelenése és a 8-as együtt meghozza az alkotás, a munka örömét. Megjelenik a végtelenség lendülete, a mozgás, egyfajta teremtés. Eszünkbe juthat a sorsszerűség és a pénzzel való foglalatosság is. Most hozzájuthatunk értékekhez, a kitartás, a munka szeretete vagy a hobbink által.

A héten kezdjünk tevékenykedni, csináljunk valamit, de mindenképpen kedvvel és örömmel. Ne félj, meg lesz a jutalma!

Folytatódik a jobb időszak, de a következő napokban már tegyél is magadért! Kezdj neki valami újnak, vagy folytasd, amit félbehagytál, vedd kezedbe az irányítást, ne várj, mert nem fog a sült galamb …!

További kellemes hetet Nektek!