Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. február 29. – március 6., botok ásza

Botok ásza

2016. február 29. – március 6.

Fontos tudni! Amiről írok, nem jövendölés, csak egy időszak energiáinak, és azok várható hatásainak feltérképezése.

Mi várható a héten?

A botok sorozat analóg a tűz elemmel, így nagyobb mozgásokra számíthatunk, vége a nyugis, kellemesen andalító időszaknak. Az ászok mindig egy minőség legerősebben és legtisztábban ható jelképei. A halak vizes jegyében ezek a tüzes energiák nem tudnak tisztán megnyilvánulni, hisz két ellentétről tűzről és vízről van szó. A tüzes jegyű emberek (Kos, Oroszlán, Nyilas) érezhetnek feszültséget, de negatívumok nem várhatók az ászok tisztasága miatt. Az ászok, mint az elemek legmagasabb szintű megnyilvánulásai, nem képviselhetik soha a negatív erőket! Sőt, csak pozitív irányba lendítenek cselekvéseket, eseményeket, érzéseket, gondolatokat!

 

A hangsúly az érzelmeken lesz, most van lehetőséged megromlott kapcsolatokat helyrehozni, felmelegíteni, de új szerelem is kopogtathat az életedben. Most kijöhetsz önmagaddal is, gondolok itt az önszeretetre az eddigi önsajnálat helyett. Egy szó mint száz, a szeretet valamilyen formában megjelenik a héten!

A tüzes jang energiák áradása nem kedvez a tanulásnak, a mentális befogadásnak, így ne a héten akarjatok sziporkázni, matekversenyt nyerni, feltalálni stb. Figyelmeddel a szívcsakrás dolgokra (öröm, siker, szeretet) koncentrálj!

Fontos, hogy érzelmileg is motivált legyél, szeresd, amit éppen csinálsz!

Összességében továbbra is elmondhatjuk, folytatódik a jó időszak, csak a tevékenység iránya változik. A héten csinálj mindent, amit kedvelsz, ne halaszd el a kínálkozó lehetőségeket ebben a szeretettel teljes időszakban! 

Hajrá!