Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. február 8-14., Halál

Halál XIII

2016. február 8. – február 14.

Amit írok a hétről nem jóslás, semmi köze a személyes sorsokhoz. Ezt azért sulykolom, mert szeretném, ha nem a megvalósulást várnátok,hanem kihasználnátok az éppen ható energiákat. Aki olvasta a spirisuli.com oldalon a “síkok, dimenziók” című cikket, soha sem vár fizikai szintű beteljesülést, mert tudja, hogy a teremtő folyamat először a mentális majd az asztrális síkon jelentkezik.

Azért vezetem be ilyen hosszan a heti tarot-kártyát, mert a halál lapja sokakban félelmet kelthet. Ez a lap egy nagyarkánum – az előző két héttel ellentétben, ahol kisarkánumokkal találkoztunk – és a nagyarkánumok általában fontos titkokról lebbentik fel a fátylat.

Mi várható a héten?

A halál számmisztikailag a négyes számhoz tartozik, de már egy magasabb, nem elemi szinten. Mindig túlzott merevséget mutat, de jó pozícióban a bizalom is jellemző rá. Mindenképpen változtatásra hívja fel a figyelmet. A fizikai síkon jelenleg a vízöntő havában nem jelentősek a hatások.

Igen erősek azonban az energiák az érzelmekkel kapcsolatban. A 4. csakra a szívcsakra, de a héten mégis a torokcsakra érzékenyebb. Ha lehet kommunikáljunk érzéseinkről, beszéljük meg a félreértett szavakat, helyzeteket, hisz a héten kiváló alkalmat kapunk a tisztázásra, így a sérelmeinket el is temethetjük.

Ha lehet a családon belül is takarítsunk, dobáljuk ki az eddig lenyelt bántásokat. Változtassunk hozzáállásunkon, ne a jól bevált sémákkal dolgozzunk, hisz ez eddig sem vált be.

A legfontosabb üzenet a mentálisról érkezik! Amíg nem látod be, hogy hatalmi szóval, bántottsággal nem lehet elintézni semmit, addig változtatni sem tudsz.

A múlt hatása ezen a héten is erős, de itt emocionálisan lobban be a jelenbe, kérve téged, tegyél végre valamit a helyrehozatalért.

Nem biztos, hogy a héten kell munkahelyet váltani, én a helyedben várnék egy kicsit. Száműzzétek a félelmeket!