Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. január 25-31., érmék 10

Érmék X

2016. január 25-31.

Elöljáróban szeretném leszögezni, a kártyákat nem hagyományosan értelmezem, sosem hagytam magam keretek közé beszorítani. A tarot számomra az az eszköz, amely segíti intuícióimat, és segít érzeteim kifejtésében, megosztásában.

Mi várható a héten?

Az anyagiak terén (most kifejezetten pénzre, befektetésre gondolok) kedvező szelek fújnak, ha mindent végigelemeztél, átvilágítottál, eldöntöttél, nekivághatsz. Most kaphatod meg azt a megérdemelt jutalmat, amiért már megdolgoztál. A körültekintés nagy erény, most sem mellőzheted.

Stabilitást ad, a kapcsolatok is jól működnek, még akkor is számíthatsz egy kis csendre, ha mostanában elhidegültetek egymástól. Ez a nyugalmasabb időszak jellemző lesz munkatársi, családi viszonylatokban is.

A héten beszélhetünk kínos, eddig elhallgatott dolgokról, mert tisztább lesz a fejünk, mint általában.

A 10-es szám tulajdonképpen 1, ami Isten száma, így alkalmas minden anyagi szintű teremtésre, és ezalatt már nem csak a pénzt értem.

A túlfűtött érzelmek amplitúdója csökken, a szerelem kevésbé lesz lángoló, de a gyűlölet energiai is csökkennek. Mondhatjuk úgy is az érzések az aranyközépút felé közelednek. (A szinuszgörbe laposodik, tart a nullához, mert úgy is jellemezhetjük a 10-t, hogy Isten az 1, aki áthatja a 0-t, a semmit, vagyis teremt a fizikai síkon.)

Jó tanács: ne feledd, a kártyavetés szubjektív segédeszköz, így a tarot is legtöbbször vágyainkat, szükségleteinket jelzi!