Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. július 11-17., kardok 8

Kardok VIII

2016. július 11-17.

Érdekes hét! Az akasztott ember stagnálása után a kardok bukkant fel, mint leglevegősebb elem. Ez nem “rossz lap” (bár annak látszik, sőt sokan úgy is értelmezik), és még maradtak feladatok bőven a múlt hétről!

Mi várható a héten?

A rák 2. és 3. dekádjában a skorpió behatás Mars energiáit a vízöntő Szaturnusza tovább bonyolítja. Ne ijedjetek meg, a kardok 8-as találóan jellemzi az asztrológiai képet. Egy érzelmes rák időszakban (8-as szám jelenti a fejlett érzelmeket, amely már túlmutat a földi szférán) a marsikus energiák tüzessége mellett hat a Szaturnusz is, amelyek különböző gátlások formájában jelenhetnek meg.

A képen egy gondolatilag akadályozott nőt látunk, aki nem érti érzelmeit sem (ez minden ember női oldalát jelenti, a megértést, a sejtést, a szív elsődlegességét). Sejtjük, hogy önmagát nyomja el, belső félelmei által. A gondolati működés nem mindig takar valós félelmeket! Kapjuk tovább a múlt heti biztatást a belső gátak ledöntésére, a teljes átalakulásra. Rá kell végre jönnöd, hogy minden szinten lépned kell, lényed szerves egészét kell mozgásba lendíteni! Ez most a legfontosabb üzenet.

A hét második felének vízöntő levegőssége már jobban harmonizál a kardok levegőjével. Itt már lépéseket is tehetsz gátjaid feloldására, sőt mutasd meg Magadat (az igazit) másoknak. Ha ezt megléped, nagy ugrást teszel a tudatosulás felé.

Ne válaszd újra az elrejtőzés technikáját, hiszen eddig sem jött be, nem haladtál általa. Próbáld kiszabadítani a 8-as égi, érzelmi minőségét.

A lap mindenképpen felhívás a nyitottság visszaszerzésére. Kívánom neked, hogy sikerüljön, ne csússz vissza a magányosság lejtőjén!