Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. július 18-24., érmék 2

Érmék II

2016. július 18-24.

Célunk a heti tarottal egyfajta tudatosítás, jelenbe hozás. Játéknak is felfoghatod, de tudod, véletlenek nincsenek. Egyben biztos lehetsz, emelni szeretnénk, nem lehúzni, ezért ne várj tőlünk riogatást, félelemkeltést.

Mi várható a héten?

Visszatér az ez évben már sokszor megtapasztalt érmék energia. Nem  az aktivitás csúcsaként fogjuk megőrizni emlékezetünkben a hetet.

Továbbra is hat az érzelmes Hold megspékelve egy adag Jupiterrel (megnövel, sokat ad) és Neptunusszal (ködösít). A hét végén átlépve az oroszlán csillagjegybe, erős Nap (tisztít, túlértékel) hatásokkal is számolhatunk. A kettes itt a földön mint a kétség és dualitás száma jelzi hasadtságunkat (már nem az egységben élünk, mert nővé és férfivé szakadtunk), és korlátozhat cselekvésünkben, érzéseinkben. Röviden kifejtve, megnövekedett, nem tisztázott emóciókkal kezdünk, majd a hétvégén lehullhat a lepel.

A képen látható férfialak 2 érmét mozgat a végtelen szimbóluma mentén, de ezt veheted játékosságnak is. Felhívja a figyelmet arra, ha állandóan a birtoklásoddal, az anyagiakkal kapcsolatos érzéseid pörgeted, nem igazán fogsz előre jutni. Jobbra a jövőbe figyel, de baloldalon az érmét magasra tartva túlértékeli a múlt tanulságait. A mögötte hullámzó tenger az érzelmi változékonyságot mutatja, amelyre a halak dekád labilitása is rásegít.

A lap határozatlanságot is sugall. Ne légy meggondolatlan, ne vegyél semmit félvállról, mert visszaüthet. Ha figyelsz és CSAK FIGYELSZ, nem fogsz kibillenni, sőt egy boldog időszakra számíthatsz! Ha független tudsz maradni a zavaró tényezőktől, még feladataid megoldásába is belekezdhetsz!

Ne felejtsd, a kettes hordozhat elrendeltetést, de mindig rejt magában lehetőségeket is. Legyél jelen, és megtalálod őket!