Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. július 25-31., kardok 8

Kardok VIII

2016, július 25-31.

Visszatérnek a két héttel ezelőtti energiák! Teljesen másként fogjuk értelmezni, mert a bolygónk is  haladt, a naprendszerünk is odébb állt, hisz a változás egy állandó tényező a világmindenségben.

Mi várható a héten?

Újra gyorsulnak az energiák (persze minden mozgás viszonylagos, egyfajta káprázat), nem fogunk unatkozni, nem leszünk híján a tennivalóknak. Ebben a markáns időszakban (első dekád, ahol az éppen aktuális jegy tisztán, erősen hat) a kardok levegős sorozata harmonizál az oroszlán tüzességével. Az erős Nap hatás mindenre rávilágít, fellebbenti a fátylat eddig eltakart dolgokról. A mentális, gondolkodó kardok 8-ast is megnyithatja, ami azt jelenti, rájöhetsz eddig homályban lévő, csak érzésként jelenlévő problémáidra. Most nagyon sok tudatalattidba letolt tartalomra derülhet fény.

A 8-as szám ebben az időszakban tisztábban hozhat eléd megoldásokat, mint két héttel ezelőtt a rák jegyében. Az uralomban lévő Nap visszalök az egyensúlyba a lap által mutatott, megkötözött női oldalad ellenére is.

Élj a lehetőségekkel, dolgozz magadon, lesz esélyed elnyomott éned kiszabadítására. Ha eddig elrejtetted magad kapcsolatodban, most az oroszlánnak köszönhetően nyithatsz kicsit, ne félj nem fognak vele visszaélni!

A lap komoly felhívás arra, hogy ne ássad el kincseidet, használd őket!