Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. július 4-10., Akasztott ember

2016. július 4-10.

Újra nagyarkánum! Lesz feladatod dögivel. Újra szeretném bennetek tudatosítani, hogy rossz lap nincs, csak feladatokat kapunk, amit ha megoldunk, egy magasabb szinten folytathatjuk tovább.

Mi várható a héten?

A rák második dekádjában skorpió behatás is megjelenik, ahol a Mars energiái megszínezik ennek a hétnek alapvető Hold uralmát. Jelen esetben ez egy belső feszültség, ami megoldást kíván. A rák időszakban a lap által jelképezett ember kapcsolatai rabjának érezheti magát, ahonnan nehéz a menekülés.

A lap mentálisan (gondolatilag) aktív – ebbe akár a teremtés is beletartozhat -, fizikailag passzív (jelképezheti a nehezített 12-es házas Nap helyzetét). A statikus akasztott emberen érezzük, valamit be kell látnia, hogy visszanyerhesse a mozgás képességét. Az biztos, ez egy kényszerűség. Most kapsz lehetőséget energiáid összpontosítására, egy nehéz helyzet megoldására vagy komoly változtatásra.

Az elmélyedést, az önmagadra figyelést már nem háríthatod tovább, hisz ez lesz a kiút szorított helyzetedből. Ezek lehetnek munkahelyi problémák is, amelyeket halogattál, és ezt addig tetted, amíg hatalmas hegyet hoztál belőlük létre.

Az is lehet, hogy merev, berögzült elképzeléseid változtatást kívánnak. Abban biztos lehetsz, újra kell kezdened a kirakóst, mert valamit elrontottál. Ne félj, mert ha a lapra nézel, láthatod, időt is kapsz hozzá!

Ne feledd, a fejlődésedet szolgálja minden, ami történik veled! Figyelj, legyél türelmes és meglátod nem marad el a felismerés!