Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. június 13-19., botok 4

Botok IV

2016. június 13 – 19.

Újabb hét, újabb lehetőségek, de óvatosan a lendülettel! Továbbra sem személyes sorsokról van szó, csak egy tarot lapról, egy állatövi jegyről és annak dekanátusáról, valamint a 4-es szám általam értelmezett számmisztikai jelentéséről, amellyel egy hetet próbálok jellemezni intuitív úton.

Mi várható a héten?

A lap irodalomban ismert pozitív jelentését – amelyet a beteljesedés szóval fejeznék ki – a 4-es szám ugyancsak megkérdőjelezi. Merevséget, kötöttséget hoz. Problematikája az adok-kapok egyensúlya, rá kell jönnöd, hogyha nem adsz, kapni sem fogsz. Ha beszívtad a levegőt nem tarthatod bent, egyszer ki is kell fújnod, vagyis a változáshoz meg kell tanulni az elengedést.

A héten belépünk az ikrek utolsó dekádjába, ahol vízöntő hatással is számolni kell. Stabilabbá válunk a Szaturnusz segítségével, mert csökkenti az ikrek felületességre való hajlamát. Az Uránusz mint felső oktáv nem várt változásokat is hozhat.

A lap a botok sorozat tagja, amely a tűz elem energiája. Áradó jellegű, ugyanúgy mint az ikrek és vízöntő dekádja. A botok enyhít a 4-es merevségén, így a lap viszonylag békés, nyugodt időszakot ígér. Most felvállalhatod a nyilvánosságot, lesz elég energiád hozzá.

A botok reprezentál érzelmeket is, persze nem a kelyhek sorozat szintjén. Érzelmek is jelen lesznek, sokszor érezheted magad vidámnak, és több örömben lesz részed. A héten érdemes kicsit lazítani, szórakozni.

A változás tanulságát nem fogjátok megúszni! A hét hozhat munkahely változást is, de ezt szívesen fogod meglépni félelmek nélkül. Kapcsolataidban jelen lesz a szeretet.

Kellemes heted lesz, jó energiákkal, de figyelj a 4-es számmisztikai tanítására is!