Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. június 27. – július 3., Mágus

Mágus I

2016. június 27. – július 3.

Nagy arkánum! Fontosnak ígérkező hét. Igyekszem mindig emelni Téged, még akkor is, amikor csak kevés lehetőség adódik. Írásaim csak az én meglátásaim, természetesen bárki láthatja másképp.

Mi várható a héten?

Jó kilátásokkal indulunk a hétnek. A Mágus 1-es számmisztikai minősége visszautal az egységre. Már a téridő porondján tevékenykedünk, de az égi, Egyistenű segítség sem marad el. Képesek vagyunk a teremtésre, mert minden elem birtokunkban van, még emlékszünk a teljességre. Láthatod, az összes sorozat jelképe az asztalon hever készen arra, hogy használd őket.

A Mágus feje fölött megjelenő fekvő nyolcas itt a végtelen tudatosságát szimbolizálja. Tény a nagy tudatosság, de az asztalon megtaláljuk az érzelmek és tudatalatti erők jelképét, a kelyheket is. A rák kezdeti időszaka Hold uralommal nem mentes az erős érzelmi, asztrális behatásoktól. A héten képes leszel az élet különböző aspektusait hatékonyan és harmonikusan működtetni.
 

A Mágus energiái, képességei segítségével tudatosan kezdeményezhetsz változtatásokat. A nehéz feladatok megoldása is könnyebb lesz, legalábbis annak látszik. Érdemes lezárni, befejezni régóta halogatott feladatokat. Könnyen rálátsz a lap tág látószögével eddig ködösnek tűnő problémákra is. Légy tevékeny a héten, most minden a könnyű leküzdhetőséget támogatja. A Mágus tudatossága nagy erény, szinte kockázat nélkül járhatsz a kihívások útján.

Érdemes lesz meditálnod, elmélkedned, mert tiszták lesznek a gondolataid. Képes leszel sikerrel alakítani sorsodat. Oldj meg mindent, ami eddig nyomasztott, számíthatsz támogatásra is.