Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. június 6-12., érmék 9

Érmék IX

2016. június 6-12.

A februári vízöntő időszak után most jelent meg másodszor az érmék 9-es. Igaz, újra levegős jegyben járunk, de a jelentés mégsem ugyanaz.

Mi várható a héten?

Az ikrek 2. dekádjának mérleg színezete még vonzóbbá teszi a lap befogadó, nőies energiáit. Ne feledjük, az ikrek levegőssége férfiasan áradó, így levesz valamennyit a kellemes hatásból. Az ikrek Merkúrja továbbra is enged a mérleg Vénusz lágyító hatásának. A most jellemző erős gondolatiság csorbát szenved a képen látható stabil nőalak érzelmeitől, amelyek biztosan megjelennek a fizikai síkon, vagyis az életünkben.

Az érmék mint föld elem és mint befogadó minőség szintén levesznek az ikrek mentális jellegéből. Érthetően a lényeg: a mostani gógyizós, tudoros, de nem túl mélyen elmélkedős hétnek keresztbe tesz a hirtelen jelentkező érzelem. A 9-es szám tökéletessége így behozza életünkbe az érzelem legmagasabb minőségét a szeretetet.

A héten még a gondolatok is megszépülhetnek, hiába szerepel bennük a gond szó. Sokszor érzed úgy, hogy örülsz, bár nem tudod az örömöd okát, kellemesen borzongsz, de nem tudod miért. Elmondhatjuk, felemás hétre számíthatunk. A felemásságot itt jó értelemben használom, mert tennéd a dolgodat, végeznéd kitervelt feladataidat, de egy érzelmi színezet állandóan gátol téged. Nem hagy a kitervelt úton, moziba, színházba, koncertre csábít, kirándulni visz. Előveszed a vásznad, a festékedet, az agyagot, a tollat, a papírt, a tűt, a vésőt, a kalapácsot, és csak alkotsz, és alkotsz. Mindezt szeretettől vezérelve, szeretve, szeretetben.

Igaz ez csak egy hét, de még sokat kívánok belőle.