Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. május 2-8., kelyhek apródja

Kelyhek apródja

2016. május 2-8.

Megtört a jég! Nem az időjárásra céloztam, hanem arra, hogy a januári kezdés óta most tisztelt meg minket először a kelyhek sorozat egyik tagja. Az asztrológiai történések továbbra sem kecsegtetnek sok jóval bennünket, de higgyétek el, ezekre az időszakokra is szükség van, mert ilyenkor haladunk igazán. Esélyt kapunk a fejlődésre, legyünk hálásak érte!

Mi várható a héten?

A kelyhek sorozatra jellemző érzelmek megérkeztek, és ennek legjobban a víz- és földjegyű túlsúllyal rendelkezők örülnek a legjobban. A kelyhek apródja érzelmi tisztasága jelen lesz a héten. Képesek leszünk jól működni, mert a jelenlegi bika időszak és a kelyhek sorozat is befogadó, nőies minőség.

Az érzelmek terén ne számíts nagy szárnyalásra, mert az apródok bár tisztán, stabilan képviselik az energiákat, nem mozgatják. A lényeg: itt vannak az érzések, beköltöztek a szívünkbe, végre megpihenhetünk kicsit. Beszűrődhetnek kellemes bizsergések a múltból (az apród feje kicsit balra, a múltba néz), amelyek feldobhatják a napjaidat.

Végre elengedheted magad, az eddigi feszesség múlni látszik. Ne számíts nagy történésekre, az apródok statikussága ezt nem engedi. Nem kell rohanni, intézkedni, csináltad már éppen eleget! Legyen időd magadra, a művészetekre, elmehetsz moziba, színházba, koncertre, akárhova, úgyis élvezni fogod! Festhetsz, korongozhatsz, gyurmázhatsz, varrhatsz, hímezhetsz, hámozhatsz – egyszóval kapcsolódj ki!

Ne sokat gondolkodj, ne törd a fejed, lesz még alkalmad rá! Figyelem! Az érmék apródja nem elég erős kapcsolati problémák tisztázására. Szépeket mondhatsz, de ennél több nem kell.