Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. május 23-29., Főpap

Főpap V

2016. május 23-29.

Újra nagyarkánum! Lesznek megint feladatok, tanulságok, megértések. Az elkövetkező hét sem a lazsálásról fog szólni.

Mi várható a héten?

A Főpap férfias aspektusa keményebb hozzáállást ígér minden dologhoz, emberekhez, történésekhez a fizikai síkon. Az 5-ös mint központi szám is ezt a célratörő tudatosságot támasztja alá, bár elhelyezkedése szerint asztrális és érzelmi színezetet kap. Központi (Isteni) törvényeket jelent, ezt láthatjuk a képen is, ahol a Főpap középen ülve szembenéz velünk, kezét és pápai hármas keresztjét az ég felé tartja a megrendíthetetlen bizalom jeléül.

Jelenleg az ikrek első dekádjában a merkúri levegősség segíti a főpap mentális fejlettségét és ennek a vallási uralkodói minőség (földiesség) sem mond ellent. Ő nem a megingathatatlan, konok vezető, hanem egy segíteni akaró egyházfő. Természetesen mindent csak e világi keretek közt tudunk kapni, fogadni, majd továbbadni.

Az Uralkodónő elindított, a Bolond megerősített, a Főpap a mentális fejlődésed biztosítva kísér tovább az úton. Most keress megoldásokat! Most lesz lehetőséged eddig homályban tartott kérdéseidre választ kapni. Bízz magadban, a belső hangban, a benned élő főpap nem fog becsapni. Természetesen forradalmi megoldások nem jöhetnek szóba, mert a Főpap csak keretek közt működhet a fizikai síkon.

Az ikrek időszak tisztán kommunikatív, de nem garantálja az alaposságot és az elmélyedést. Szerencsére a főpap felülírja ezt, így kitartásban sem lesz hiány. Ne feledjétek, csak a tiszta célok válnak sikeressé!