Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. május 30. – június 5., kardok királya

Kardok királya

2016. május 30. – június 5.

Jóslásról szó sincs. Előrevetítés van félelemkeltés nélkül, intuíció alapján, és asztrológusként figyelembe veszem az ikrek állatövi jegy hatását, amely teljesen megváltoztathatja a húzott lap jelentését. Keddtől a második dekanátusban mérleg jellegű Vénusz befolyás is jelen lesz. A kihúzott lap általános irányelveket mutat, persze csak akkor, ha hiszel bennük. Nem foglalkozom bolygó tranzitokkal sem, ez nem asztrológiai előrejelzés.

Mi várható a héten?

Az ikrek kettős jegye visszamutat az egységbe. Ezalatt azt értem, hogy nem igazán nőies vagy férfias. A kardok királya energiáját mégis jól érezzük, mert a férfi jelleget megerősíti. A Merkúr hatása továbbra is érezhető, de lágyítja a második dekanátusra jellemző (egy jegy 30 napjából a középső 10 nap) Vénusz. Most lehet elmélkedni, sőt az sem baj, ha érzelmeket is figyelembe veszünk (bár tisztán a kardok királya nem érzelmes). A gondolatiság viszonylag tisztán jelentkezik, erre az időszakra nem a fejtörés lesz jellemző.

A felfelé mutató kard égi hatásokat mutat többnyire intuitív megoldásokkal. A baloldali elhelyezkedés a múlt tanulságaira hívja fel a figyelmedet. Érdemes belefogni bármibe, amit eddig nem oldottál meg vagy esetleg már rég elfelejtettél.

Továbbra is fontos a figyelem, enélkül elszalaszthatsz kínálkozó lehetőségeket. Bízz az erődben, az elméd tisztaságában, a mostani időszak kiváló alkalom tisztázásokra, rendbetételekre, akár extra megoldásokra.

Az érzelmek csak fuvallatként lesznek jelen, e téren sokra ne számíts.