Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. május 9-15., Uralkodónő

Uralkodónő III

2016. május 9-15.

A sok kis arkánum után végre egy “nagy titok”. A halál után kerek három hónapot vártunk a következő nagy arkánumra. Ezek a lapok mindig hangsúllyal jeleznek és segítenek a mélyebb megértésben.

Mi várható a héten?

Az Uralkodónő a fizikai sík számmisztikai megjelenítése a hármas által. Ez nem más, mint a téridő, ahol élünk (a világot a hármasság jellemzi), járjuk köreinket, amíg végre megtanuljuk a leckéket, és a kétségből eggyé válunk. Az Uralkodónő alapminőséget hordoz tiszta energiáival.

A képen látható, szívbe rajzolt Vénusz jel megegyezik a mostani bika időszak uralkodó bolygójával, amelyik szintén a Vénusz. A szív egyben mutatja a fizikai és asztrál szívet, hisz az egyik a baloldali, a másik a jobboldali rész. A női alak megingathatatlanul ül trónján, szembe, a jelenbe néz, de teste a jövő felé fordul. Egyszerűen fogalmazva, könnyed, érzelmekben gazdag hetet ígér, ahol a jelen adja a motivációt a múlt behatása nélkül.

A hét elején még a 2. dekádban várhatóak megingások érzelmi téren a  mérleg levegőssége miatt, de ezeket csak alig érezzük. Észreveszitek a szépet még ott is, ahol eddig nem kerestétek. A hét második fele már stabilabb lesz.

Az egész hetet tekintve elindulás várható, valami mozdul, nagy valószínűséggel a szeretet minősége felerősödik, és csütörtöktől állandósul.

Itt az idő, hozzátok helyre kapcsolatotokat, ha lehet béküljetek ki, szeressétek egymást, bocsássatok meg. A szeretet útján a szülőkkel is rendezhetők régi sérelmek, sőt ez az elhunytakkal is megtehető az erős asztralitás miatt.

Kívánom nektek, áramoljon életetekben sok-sok építő érzelem!