Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. március 14-20., érmék 4

Érmék IV

2016. március 14-20.

Ne várjatok csodát, csak fő vonalakban kaptok információkat a következő időszakról. Aki többre kíváncsi, annak személyes kártyavetést kell igényelni, mert így csak általánosságban tájékozódhat.

Mi várható a héten?

Maradnak az előző hét áramlatai csak markánsabbá, sokkal határozottabbá válnak. Az érmék jól érezhető földies energiái most főleg birodalmunk határait feszegetik. A múlt heti érmék ásza áldásos energiái körvonalazódnak, keményednek, mindent körüllengenek. Itt főleg arra gondolok, amit a magadénak tartasz. Érdemes megállnunk egy percre, és elmerengeni azon, mi az ami tényleg a mienk, mi az ami fölösleges, mit kéne elengedni, megosztani, milyen tulajdonnal, értékkel, pénzzel kapcsolatos terveket kéne felülbírálni, esetleg elvetni.

Egyben biztosak lehetünk, az érmék szaturnuszi energiái hatnak, és ilyenkor jól tesszük, ha észnél vagyunk, nem kapkodunk és igyekszünk javítani az anyagiakhoz való eddigi hozzáállásunkon. Továbbra is készülődik a tavasz, de most jó lesz, ha lassítunk, és igyekszünk mindent átgondolni.

A kártyán látható férfialak is görcsösen ragaszkodik értékeihez, alapjai ingatagok, és elméjét is a vagyonnal kapcsolatos gondolatok járják át.

Természetesen félni nem kell, mert az érzelmeinken nem lesz úrrá ez a negatív hatás. Az elmúlt időszak érmék ásza energiájával feltöltekeztünk és ez a hét időtartam kevés arra, hogy tartalékainkat eleméssze.

Ne feledd, a 4-es szám mindig a változásra hívja fel a figyelmet, most nem teheted meg, hogy nem foglalkozol vele. Energiák maradtak benned, kellő mentalitással, odafigyeléssel felülkerekedhetsz félelmeiden! Változz, tartsd meg amire tényleg szükséged van, és szabadulj meg minden haszontalantól, jótékonykodj, lomtalaníts!