Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. március 21-27., botok apródja

Botok apródja

2016. március 21-27.

Csak általánosságban írunk a hétről, de a markáns vonulatok jól kirajzolódnak. Aki többre kíváncsi, annak személyes kártyavetést kell igényelni.

Mi várható a héten?

Szelídülnek az energiák az előző héthez képest. A botok által jelképezett tűz elem tisztító, jótékony hatása érezhető lesz. Viszont az apródok mindig visszafogottak, csak impulzusként jelennek meg. Ez azt jelenti, hogy a botok bár tűzenergia, de itt csak begyulladás előtti állapotban van. Tudjuk, hogy beindul, örülünk, de még nem érezzük, csak elképzeljük. Ha bolygó minőséghez hasonlítjuk, olyan mint amikor a Jupiter gyengén hat, de biztosak vagyunk abban, hogy erősödik.

Az elkövetkező időszak nem lesz az aktivitás csúcsa, de alapozni érdemes. Az apród analóg az 1-es számmal, ezért minden teremtésre irányuló, kreatív tevékenység kívánatos. Készíts ajándékot, alkoss valamit! Az energiák még nem áradóak, ezért nem vagy befogadó. Nem tanácsolom, hogy most tanulj vagy vizsgázz.

Az apród botjára támaszkodik, a jövőbe tekint, érzi a tavaszt. Érdemes kimozdulni, kirándulni, utazni. A természet is a teljes beindulásra vár. Emeld te is a világmindenség rezgését, fel a fejjel, légy vidám, mosolyogj! Szép hetet!