Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. március 28. – április 3., érmék 3

Érmék III

2016. március 28. – április 3.

Továbbra is csak nagy vonalakban tájékozódhatsz, személyes hatások vizsgálatához el kell menned egy kártyavetésre!

Mi várható a héten?

Visszatér a már jól megszokott érmék energia, a botok tüzessége csak rövid időre hozott szelídülést. Újra érezzük a föld jellegű hatásokat, a 3-as szám pedig keretet adva behatárol, amelyre a Szaturnusz is rásegít. (A földiség egyik képviselője a Szaturnusz, a 3-as szám pedig az anyagi világot szimbolizálja). A lap kellőképpen stabilizál, sőt merevvé is tehet. Ezt a rugalmatlanságot főleg mentális, gondolati szinten érezhetjük.

Érdekes ellentétet képez a szaturnuszi áramlatokkal ez a hét, mert már nyakig bent vagyunk a Kos első dekádjában, ahol igazán a Mars tüzessége dominál. Februártól már megszokhattuk az érmék által képviselt, alig mozgó anyagiságot, de most érezzük a tűz feszítését, amely cselekvésre ösztönöz. A fennálló gondolati merevség és a feszülő tetterő nem jó párosítás.

A lapot vizsgálva láthatjuk, hogy a három darab érme csúcsával felfelé mutató, ún. kerubi háromszögben helyezkedik el. A kerubok angyali kara a megnyilvánult és megnyilvánulatlan határán járják  körtáncukat. A padon álló (felsőbb helyzet) baloldali férfialak áradó jangként tanít. Az érmék sorozat földisége befogadó természetű, ezért a fő hangsúly a párra helyeződik, mert ők egységként képesek a tanításokat beengedni.

Összegezve, felemás a helyzet, most körültekintőnek kell lenned. Lehet, hogy könnyűnek tűnik, amit éppen teremteni készülsz, de hidd el nem az. Vegyél fontolóra mindent, számolj előbb háromig, mielőtt cselekednél! Ne feszegesd a határokat, ne menj szembe a Szaturnusz és Mars energiáival, mert veszíteni fogsz!

Figyelj, vedd észre a jó dolgokat is, mert azok továbbra is léteznek! Ha türelmet és megértést gyakorolsz, az akadályok eltűnnek és csak a tanulság marad. Az sem utolsó szempont, hogy önvizsgálatot gyakorolva, egyre magasabbra juthatsz az önismeret égi létráján. A tüzesség sem visz el, ha hagysz magadnak elég időt, és nem azonnal döntesz. Ne feledd, a  Húsvét hétfő a feltámadás hatalmas misztériuma, amely többek közt a legyőzhetetlenség legnagyobb jelképe. Kitartást!