Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. március 7-13., érmék ásza

Érmék ásza

2016. március 7. – március 13.

Jósolni nem fogunk, de érdemes számolni a héten ható fő tendenciákkal, áramlatokkal, így fölösleges köröktől kímélheted meg magad. Figyelj rájuk! Ha többre, a téged érintő vonatkozásokra vagy kíváncsi egy személyes beszélgetés keretében, fáradj el egy kártyavetőhöz, egy asztrológushoz, vagy egy terapeutához. Oda menj, ahol jól érzed magad, és hiszed, hogy kérdéseidre kielégítő választ kapsz.

Mi várható a héten?

 

Az előző hét botok energiájának mennyisége marad, csak minőséget vált. Az asztrális erők csökkennek, de a fizikai porondon az érmék áldásos földenergiáját élvezhetjük. Tavaszodik, de nagyon! Az érmék ászának tisztasága mindent átjár, segít a tavasznak és minden élőnek.

A kártyán látható kéz éterteste is fehéren sugárzik, és ez az étertest tart kapcsolatot a látható és láthatatlan világgal. Várhatóan jobb lesz a közérzetünk, sőt a gyógyulás is megindulhat makacs, hosszan tartó betegségeknél. Gyógyul a világ is. Most ne félj érinteni, mert a lapon látható kéz is elhozta neked kincsét. A kéz egy felhőből nyúl ki, szimbólumként jelzi neked, hogy nincs semmi, amely bármilyen értéket tartósan eltakarhat.

Most határozott kontúrokkal kaptunk keretet ott, ahol erősek az energiák. A keretet az érmék szaturnuszi földies hatása adja, az energiák erősségét pedig az ászok és a Halak időszak jupiteri energiái biztosítják. Feszültségek, túlműködések is jelentkezhetnek, főleg azoknál, akik érzékenyek a Szaturnusz és a Jupiter hatásaira.

Használd ki az alkalmat, törj ki a zárkózottságból, amíg nem késő! Bújj elő, most hátszelet is kapsz!