Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. november 14-20., Uralkodónő

Uralkodónő III

2016. november 14-20.

Mindig tőled függ, hogy jól érzed magad vagy sem. Fogadd úgy a hetet, ahogy van, és meglátod kiegyensúlyozott, nyugodt és boldog leszel!

Mi várható a héten?

A hét minden napja a skorpió 3. dekádjára esik, ahol a rák Hold is szerephez jut a skorpió Mars mellett. A számmisztika hármasa mindenképpen a változásról beszél, tovább nem halogathatod a változtatást! A 3-as magasabb minősége nem nélkülözi a tudást (a hármas ház Merkúrja) a földi sík téridejében.

A képen a tróntól balra (múlt) látható Vénusz jel mindenképpen érzelmi színezetet ad a hétnek. Az Uralkodónő teste jobbra néz, vagyis a jövőben továbbra is felhasználja a múltban tanultakat az emóciók szintjén, így te is magabiztosságra számíthatsz a kapcsolatok területén.

Sokat segít a Hold is, karöltve a Vénusszal segítik minden rezdülésed, a héten nem leszel intuíciók vagy ötletek híján sem. A Mars időszak lendülete e két bolygónak köszönhetően sokat veszít erejéből, így könnyebben érvényesülhet a lap világos oldala, vagyis több kedvességre és megértésre számíthatsz.

Munka terén is várható valami új, ami kiszakít az eddig unásig gyakorolt megszokottból. A gyengébb Mars azért még ad akaraterőt a változtatáshoz, legyen szó akár munkáról, akár érzelmekről.

A lap sötét oldalától, a vadságtól nem kell félned, mert a harmadik dekád Holdja elveszi a vágyakozás negatív felhangját. Használd ki a hetet az érzelmek területén, amely mindenképpen fejlődést ígér!