Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. november 21-27., Remete

Remete IX

2016. november 21-27.


Jó tanács: A szív határán te döntesz, továbblépsz vagy megtorpansz! Az úton “kékülj” (a szív feletti csakrák kék árnyalatúak a látók szerint), haladj, hogy visszatérhess az egységbe, középpontodba!


Mi várható a héten?


A Remete, mint nagyarkánum újabb jelentős hetet hoz. Az első 4 nap még a skorpió harmadik dekádjában rák színezettel telik, amely már csak egy gyengébb Hold-hatást eredményez. Az utolsó 3 nap erős nyilas uralommal indul, ahol a Jupiteré lesz a főszerep. A kilences magas szinten a teremtés, megvalósulás és a szolgálat száma. Téridőnkben ennek megvalósulása lehet valaminek a felfogása vagy maga az értetlenség, amely utóbbi esetben azt jelzi, nem haladtál megfelelően. A remetével együtt értelmezve viszont azt jelenti, nem tartottál szellemi vizsgálatot, elvesztetted a fonalat a főbb értelmi tendenciákat illetően.

A képen látható szakállas férfi egyértelműen balra a múltba néz, és megpróbál mindent megérteni a felsőbb csakrák szintjén, vagyis önvizsgálatot tart a múlt eredményeiben. Botjára támaszkodik, amely az ég felé mutatva jelzi a helyes irányt, a tudat síkját! A bot biztonságot nyújtva a földön (biztos alap) támaszkodik.
A Remete Szaturnusz hatást is tükröz.

 
A hét vizsgálódást hoz, de az elején még nem tudod az érzelmeket kikerülni (a rák Hold miatt). Az utolsó 3 nap erős Jupitere szembe megy a kártya által képviselt Szaturnusszal, amely belső feszültséget okozhat benned. A magadba nézést nem kerülheted el, de örülj ennek, hisz így magadra találhatsz, választ kaphatsz sorsodat alapvetően érintő kérdésekre! Ha nincs benned félelem, erővel, megértéssel, tisztánlátással gazdagodhatsz! Az is valószínű, hogy ezt az időszakot egyedül szeretnéd eltölteni.


Kapcsolataid szintjén, most eldöntheted, mi fontos neked. Ha jól éled meg a hetet, akkor mindenképp többé válsz egyfajta bölcsesség megszerzésével. Itt a lehetőség, hogy megtaláld önmagad! Most céljaid is sikeresen megvalósulhatnak!