Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. november 28. – december 4., érmék királynője

Érmék királynője

2016. november 28. – december 4.

Anyagi világunkban téridős elmével nagyon nehéz bármit is valóságában a helyén kezelni. Nehezít a helyzeten, hogy amit tanulunk, hallunk, hiszünk az még a kisbetűs igazságtól is távol áll, és nagy utat kell még bejárnunk, hogy a nagybetűs Igazság a mienk legyen.

Mi várható a héten?

A királynőket minőség szerint a vízelemhez soroljuk. Az érmék sorozat harmonikusan viszonyul ehhez, mert a föld elem jelképeként szintén befogadó. A nyilas első dekádjában az erős tüzesség csökkenti az érmék királynője stabil helyzetét, tehát ki kéne végre lépned az állóvízből, a megszokott biztonságból. Ez a negatív érzet mégsem lesz számottevő, hisz már tudjátok, a lap ereje fontosabb az asztrológiai háttérnél!

Az érmék királynője hasonlóan az Uralkodónőhöz a bika állatövi jegyét idézi meg, de uralkodó bolygója itt a Hold és nem a Vénusz. Ez azt jelenti, hogy a héten az érett nők, anyák számítsanak pezsdülésre. Hozhat termékenységet, vagyis anyai örömöket, és termékeny időszakot egyaránt. Persze mindenkire hat a hét uralkodó energiája, így a másik nem is érzi az érmék királynőjét, hisz az állandóság, jólelkűség, realitás, józan gondolkodás mindenki életében megjelenik. A laptól az érzéki örömök sem állnak távol.

Ne feledd, a nyilas havának Jupitere mindenből sokat ad, főleg most az első dekádban. Számíthatsz örömökre, és a praktikusság is szem előtt lesz. A hét nem a nagy tetterőről szól, élvezheted a biztonságot, a kényelmet, és segítséget is kaphatsz.

A segítségnyújtásra is érezhetsz késztetést, azonban arra vigyázz, ne mártírként tündökölj! Kreatív leszel, de ne sürgess semmit, hagyd, hogy a dolgok maguktól történjenek.