Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. november 7-13., Kiegyenlítődés

Kiegyenlítődés XIV


2016. november 7-13.


Jó tanács: Minden napodat úgy éld, mintha az lenne az utolsó. A hatás döbbenetes lesz!


Mi várható a héten?


A Kiegyenlítődés lapja felső körös nagyarkánum. Számmisztikailag összevonva öt, amely mint központi szám feltételezi, hogy megértetted jelen életed (karma rész) okozati összefüggéseit.


A képen látható alakot Nemezishez, a görög mitológia istennőjéhez hasonlítják, aki mértékletességre tanít. Két serlege tükrözi a dualitást, de addig töltöget, amíg a két fél egyensúlyba nem kerül. Ruháján a felfelé mutató háromszög is az istenihez való viszonyulást hangsúlyozza. Saját olvasatomban a lap túlmutat a viszonylag fiatal görög civilizáción.

A skorpió második dekádjában a halak Jupitere sokat ad az érzelmekből, de a skorpió Mars tompít ezen. A lap mérleg minőségű, amelynek Vénusz hatása szintén érzéseket erősíthet. A Neptunusz is jelen lesz, ami ködösíthet, ha nem vagy résen. A héten mégiscsak számíthatsz érzelmi kiegyensúlyozottságra, összhangra, a mélyedből fakadó boldog percekre.


A fentiekből következően elégedettséget érezhetsz a héten, nem zökkensz ki, harmóniában leszel magaddal és környezeteddel. Bármibe fogsz, higgadtság, elégedettség lesz rád jellemző. Ez a nagy összhang a világban való kozmikusságod megértését is eredményezheti. Kívánom,legyen így!