Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. október 10-16., kardok 3

Kardok III

2016. október 10-16.

A kardok sorozat mindig a sorsszerűséget mutatja, azt az erőt, amely egy pillanat alatt tisztán lát ha kell, vagy elválaszt és duálissá tesz.

Mi várható a héten?

A kardok sorozat kapcsán értheted meg, hogy a fejlődéshez nem elég langyos vízben ücsörögni, az emelkedéshez ennél több kell. A hét elején még a mérleg második dekádjának Szaturnusza korlátoz, a végén a harmadik dekád Merkúrja élesíti az elmét.

A 3-as mindig irányt ad az eseményeknek, több mint amit gondolsz róluk. A Szaturnusz merevségével a hét elején az anyagi világ felé terel (népmeséinkben a 3 testvér, 3 kívánság – szabály, keret minőséget hordoz).

A héten várhatóan döntéseket szeretnél hozni, de légy észnél, mert szembe mész az érzéseiddel. A lap magáért beszél, a sebzett szív nagy valószínűséggel szerelmi bánatra, negatív érzelmekre utal. Most a mérleg időszakban jelezhet nehéz választásokat, amelyek hátterében fájdalmas emlékek, félelmek lapulnak.

Lehet, hogy csalódtál, vagy akár el is hagyhattak. A lap mindenképpen felhívás arra, hogy emelkedj felül fájdalmaidon, mert értelmed is bevonva bármi sikerülhet. Bízz, mert a kardok lehet, hogy fájdalmasan, de hatékonyan vágják el a nem kívánt érzelmeid útját! Most könnyen befejezhetsz egy kapcsolatot, lebonyolíthatod a régóta halogatott szakítást!