Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. október 17-23., Uralkodónő

Uralkodónő III

2016. október 17-23.

A személyes tarot nem mindig valós helyzeteket mutat, hanem vágyainkat, szükségleteinket jelzi. A heti előrejelzések jobban hozzák a várható, de általánosabb történéseket, eseményeket, belső fejlődési irányokat.

Mi várható a héten?

A hét tisztán a mérleg utolsó dekádja, ahol a Vénusz mellett az ikrek Merkúr is részt kér. Tudnod kell, hogy ez az elme, egó, tudat nem hatol a gyökerekig, mert az ikrek minőség többnyire megelégszik a felszínnel. Az uralkodónő vénusziságát a képen is jelöli a szívbe zárt bolygószimbólum (inkább bika Vénusz, de ne feledd a mérleg ura is ő). Így válik érthetővé a hét érzelmi túlsúlya.

A 3-as szám megint megjelenik, tehát újra hozza az előző hét irányítottságát, ami természetesen merkúri.

Az uralkodónő magabiztosan ül trónján, árad róla az erő és stabilitás. A kép jobb oldalán az élet kifogyhatatlanul folyó vize, a baloldalon a fizikai és asztrális szív együtt jelzik az erős emóciókat az idővonalon. Ez az energia mindig fejlődést hoz, erre számíts a héten. Örüljünk együtt, ez elég jó hír!

Kreatív leszel, használhatod az energiákat kedvedre. A művészek és hasonló lelkületűek horizontján is érezhetőek a változások, akár ötletek formájában. Ne ragadj meg a fizikai szinten, (ne ki-váló akarj lenni – aki kiválik, elszigetelődik), hanem emelkedj, hisz ezen a héten lelki irányban kapsz segítséget a fejlődéshez!

Örülj a gyenge – de azért jelenlévő –  merkúri hatásnak, mert elviszi az uralkodónő negatív arcát, a túlzó vágyakat. (Az utolsó két napban közeledünk a jegyváltáshoz, ekkor óvatosabban bánj a lendülettel!) Változás várható, de ne várd félelemmel, mert emelni fog téged!

Nők, asszonyok ti számíthattok új, még át nem élt emóciókra, de legfőképpen az anyai szeretet erősödésére. Élvezzétek a hetet szívből, igazán!