Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. október 24-30., kelyhek 7

Kelyhek VII

2016. október 24-30.

Visszatért a három héttel ezelőtti lap a kelyhek sorozat asztrális energiájával, amely teljesen más kifejtést igényel a skorpió terepen. Maradunk az ősi hétbolygó-rendszernél, nem megyünk hetedhét országon túlra a 8-as boldogpontján keresztül.

Mi várható a héten?

A múlt heti lágy érzelmek átcsapnak a Mars által képviselt dinamikába, de továbbra is a kelyhek érzelmeivel. A skorpió vizessége és a kelyhek egyértelmű vízminősége a végletekig erősíthetik egymást.

Persze ettől sem kell tartani, mert a 7-es számmisztikai bölcsessége a megszerzett tudást képes az anyagiságot meghaladó szférákba repíteni. A skorpió Mars ereje is segít ebben téged. A 7-es az álmok világát is jelenti, amely sokat adhat neked utadon. (Persze ne a homályos, megrekedt, halogató álmokra gondolj!)

A skorpió időszak sokat tompíthat akaratával, stabilitásra törekvésével a kelyhek 7-es illúzióba vivő hajlamán. A szíved mélyén tudni fogod a választ, átlátsz, érzed a különbséget a személyes út és a “színpadi sikerek” között. A 7-es akár a fantáziádat is beindíthatja. Ezt éld meg jól, mert a mostani vizes, fix jegy (skorpió) úgysem enged a felhőkig!

Az első dekád túl sok energiát adhat, még el is andalíthat, de a Mars most, mint uralkodó bolygó, úgysem visz érzelmi ingoványba.