Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. október 3-9., kelyhek 7

Kelyhek VII

2016. október 3-9.

Energiák mozgatnak, éltetnek, feltöltenek, tisztítanak és még sorolhatnám tovább. A tarot előrejelzés célja ugyanez, tudatosít, felkészít, hogy félelmek nélkül vághass neki a hétnek.

Mi várható a héten?

A mérleg 2. dekádjában a Vénusz mellett megjelenik a Szaturnusz gátló attitűdje. Ezt képzeld el úgy, mintha a Vénusz egy keretet kapna. Hat továbbra is, de már nem mindenre teljes szabadságban. A kelyhek sorozat emóciós hatásával kiegészítve érzelmi gátak keletkezhetnek, teremtő minőségünk már nem fogja be a mindenséget.

A 7-es számmisztikája jelenti az információszerzés fontosságát és a tökéletes teremtési elvet. A 7-es számot népmeséinkből is jól ismerheted (hétfejű sárkány, hetedhét országon is túl, hétbolygó-rendszer kerete). Tény, hogy valamit meg kéne haladnod, vagy azért, mert elavult, vagy azért, mert már nem a javadat szolgálja.

A kártyán látható hét kehely tele van, varázslatba, illúzióba ringat. Figyelned kell, mert nagy valószínűséggel nem a valóságot látod. Ez lehet neptuni téveszme, álmodozás.

Ne elvárásaiddal foglalkozz, mert csalódhatsz. A kelyhek 7-es jelezhet szerelmi időszakot, de csak akkor ha nem agyalod túl, nem gondolkozol állandóan. Határold le problémáidat egy dologra (a Szaturnusz most segíthet), tedd egyismeretlenné. Ha csak egy tervet követsz, még váratlan segítséget is kaphatsz.

Óvatosan a héten, inkább az érzelmeiddel törődj, ne a gondolatokkal!